• De zaalcompetitie is weer voorbij en gaan we deze week weer lekker naar buiten met de handbal. Vanaf deze week wordt er ook weer buiten getraind. De trainingsdagen zijn bekend bij de trainers en zij zullen dit delen met de coaches en teams.

    Aan het einde van het zaalseizoen mogen we de meiden van DC1 feliciteren met kampioenschap. In een spannende competitie hebben ze uiteindelijk toch met drie punten verschil de koppositie gepakt en het kampioenschap opgeeist. Jan Willem gefeliciteerd met dit mooie resultaat en meiden jullie uiteraard met alle inzet tijdens de wedstrijden en trainingen.

    Onze A jeugd hadden het moeilijk dit jaar, zaten in een zware competitie en zijn dan ook helaas als laatste geƫindigd. Meiden volgend seizoen opnieuw proberen en met de inzet die jullie tijdens verschillende wedstrijden heb laten zien moet dat goed gaan komen.

    Ons combinatieteam Petten / D.E.S. Ds1 hebben in het eerste jaar van samenwerking een mooi resultaat neergezet. Een knappe vierde plaats, dit kan volgend seizoen zomaar een verrassing op gaan leveren.

    Onze E en F jeugd hebben het afgelopen binnenseizoen zich verder kunnen ontwikkelen en leuke maar ook mooie wedstrijden laten zien. In deze categorie is er geen stand die bijgehouden wordt, het gaat hier nog echt om ontwikkelen van het handballen en spelplezier.

    Zaalcompetitie is weer voorbij. 2Zaalcompetitie is weer voorbij. 1Zaalcompetitie is weer voorbij.