• Rond de zomervakantie zijn de VOORLOPIGE opstellingen gepubliceerd op basis van de dan bekende gegevens van welke spelers hebben we tot onze beschikking en hoe kunnen we die het beste verdelen over de teams rekening houdend met de aantallen die nodig zijn maar ook met de regels van de KNVB.

    Nu de vakanties zijn afgelopen en we de eerste bekerwedstrijden gespeeld hebben is het tijd om te evalueren. Er zijn best wel wat mutaties. Leden er af en gelukkig ook veel leden er bij. Als je dan zie dat sommige teams met 4 of 5 wissels komen te staan wordt het tijd om te kijken hoe kan je dit het beste oplossen.

    Uiteraard kan je nooit iedereen tevreden stellen. De jeugdcommissie doet in ieder geval zijn best om aan bovenstaande te voldoen en zoveel als mogelijk is rekening te houden met iedereen.

    Vooral bij de huidige O11 zijn wat mutaties. Wij zien dat natuurlijk ook en weten hoe ze in de beker gespeeld hebben. We hebben de KNVB dan ook gevraagd om dit team een nieuwe indeling te geven die past bij het team.

    Wij wensen alle teams succes bij de eerste wedstrijd in de competitie aanstaande zaterdag en zondag.