• Wervingsteam

  Wat is een sportclub zonder leden? Niets! En hoe komen we aan die leden? Door ze te werven! Het wervingsteam houdt zich bezig met het aantrekken van nieuwe leden. Het wervingsteam zoekt naar personen in de omgeving, kinderen, jongeren, ouderen (iedereen mag meedoen) en bedenkt leuke manieren om deze personen te bereiken. Denk hierbij aan open dagen, langs gaan op scholen, reclame en PR. Wanneer de aandacht is getrokken zorgt het wervingsteam er voor dat de personen ook daadwerkelijk lid worden. Ze bedenken manieren om het inschrijven makkelijker te maken, verschaffen informatie en helpen bijna leden met vragen.

  Hoe veel tijd ben je kwijt aan deze vrijwilligerstaak? Het wervingsteam heeft geen vaste data en tijden dat ze bij elkaar komen. Er zijn vergaderingen, acties en evenementen waar de taken worden uitgevoerd. Denk aan ongeveer 3 uur per maand.

  Wie zoeken wij voor deze taak?
  Weet jij alles van Sint Boys D.E.S. en snap jij niet waarom mensen nog bij andere clubs gaan voetballen/handballen? Dan ben je perfect voor het wervingsteam. Jij weet namelijk hoe je de club moet ‘verkopen’. Je bent niet bang om mensen aan te spreken en kent de juiste manier om mensen te bereiken. Ben je ouder dan 16 jaar, lid of geen lid, dan kan je in het wervingsteam.

   

  Aanmelden

  Wil je je aanmelden voor het Wervingsteam? Dat kan via de Voetbal.NL app. 

  1. Open de App
  2. Ga naar het menu en klik op 'Vrijwilligerstaken'
  3. Open 'Mijn Taken'
  4. Zet een vinkje bij  'Wervingsteam'
  5. Ga terug en open 'Mijn beschikbaarheid'
  6. Zet een vinkje bij de dagen dat jij beschikbaar bent

   

  Vragen?
  Heb je vragen over deze vrijwilligertaak? Neem dan even contact op met Simco via 06-52626980 of mail naar infosintboys@gmail.com