• Weer eens winst voor Sint Boys JO11

    De dag na Koningsdag mochten we thuis tegen Den Helder. In de ranglijst staan we allemaal dicht bij mekaar, het is spannend. Thomas was afwezig in verband met vakantie en Valery was gelukkig weer terug. We gingen voortvarend van start. Na een voorzet van Kian knalde Marciano de 1-0 erin. Joepie, we staan voor. Hou dit vast jongens! Een inzet van Finn en de keeper tikt hem net het doel in met zijn handen, 2-0.
    Ruben stond verdienstelijk te keepen en had een mooie redding. Maar Den Helder liet ook wat zien, door een goede knal kwamen ze op 2-1. Vrij snel daarna scoorde Roemer de 3-1 van dichtbij. Fraai samenspel van Finn en Roemer en Finn maakte beheerst de 4-1. Jan en Kian stonden goed te verdedigen, en Jamie stond ook zijn mannetje op het middenveld. Voorzet Roemer op Marciano maar die mist helaas het doel. Een vette kans van Den Helder volgde maar Jan blokte de bal keurig. Nog bijna 5-1 door een kans van Bob maar hij schoot helaas tegen de keeper aan. Rust.
    De tweede helft maak ik geen aantekeningen meer maar spreek het in met de dictafoon, kijken hoe dat bevalt.
    Vlak na rust een knal van Kian gered door de keeper. Marciano met een kans maar schiet ver over. Niet snel hierna een kans voor Valery maar Marciano pikt de bal net voor haar weg en schiet..........naast. Kian kreeg nog keihard een bal in zijn kruis. 5-1 voor Sint Boys, de bal ging over de doellijn na een corner van Sint Boys maar heel Den Helder vond dat dat niet zo was dus de bal goal werd afgekeurd. Mooie actie van Finn, voorzet op Kian en die maakt dan wel keurig de 5-1. Valery stond als een tijger te verdedigen! Den Helder kwam terug tot 5-2 met een mooi doelpunt. Roemer liep op het laatst op zijn tandvlees, hij had al een wedstrijd in benen en kon bijna niet meer en stortte ter aarde, hij had overal last van.....maar gaf toch nog een mooie voorzet op Marciano die hem met een lobje over de keeper heen in het doel schoot, 6-2. Keurig gedaan heren en dame. We staan nu 4e op de ranglijst, volgende week tegen Wieringermeer, de nummer 8 op de ranglijst maar met 1 wedstrijd minder gespeeld.