• Weer een mooie lentedag!
  Op deze mooie dag moesten we aantreden tegen ALC uit Abbekerk. Er zaten een paar grote en snelle jongens bij.
  Valery was er vandaag niet, die zit lekker in Spanje van de zon te genieten. Jamie was ook weer van de partij. Tijdens de training afgelopen week heb ik hem mooie acties zien maken. In de wedstrijd is hij nog een beetje timide, maar hij durft gelukkig al steeds meer!
  Ruben had in de 1e minuut al een prachtige redding. Maar helaas snel 1-0 achter door een rollertje onder Ruben door. En daarna nog een doelpunt tegen door een hoge bal over Ruben heen.
  Mooie voorzet van Finn op Roemer en bal over, Marciano onderkant lat en in de 2e rebound scoort Roemer de 1-2.
  De aanvallen van Abbekerk waren altijd gevaarlijk, het werd zelfs 1-3. De 1-4 kon Ruben voorkomen door een knal tegen zijn kont. Het werd 2-3 door een mooie knal van Jan na een voorzet van Roemer. Daarna speelt Roemer een paar man voorbij en maakt beheerst de gelijkmaker 3-3! Voor rust komt Abbekerk nog met 4-3 voor en waren er ook weer kansen op de gelijkmaker maar durfde Sint Boys niet te scoren leek wel. Marciano kopte nog een keer net naast.
  Na de rust een schitterende voorzet van Bob op Thomas en die schiet hem fraai in het doel 4-4. Spannend hoor!
  Schot op de paal van Marciano, het zit hem niet mee vandaag. Nu kwam een fase dat Abbekerk sterker was of wij zwakker, het werd 4-5, 4-6 en 4-7! Wel nog een mooie combinatie van Marciano en Roemer met een voorzet op Kian en ik telde het doelpunt al maar hij ging over. Roemer nog een keer op de paal en Kian net naast. En echt een hele vette kans voor Thomas maar helaas ook mis. Jongens allemaal goed gewerkt! En volgende keer weer goed overspelen en plezier hebben in het mooie voetbalspel!