• Vrijwilligers

 • Een jaarlijks terugkerende zorg is het aantal vrijwilligers. Er zijn verschrikkelijk veel mensen die iets doen voor de club, en hier zijn we echt heel dankbaar voor. We kunnen echter nog vele handen gebruiken om het voor een aantal mensen die nu wel heel erg veel doen een stuk eenvoudiger te maken. Op Facebook zijn de afgelopen dagen diverse oproepen geplaatst en gelukkig er zijn reacties geweest zelfs van oud leden. Hier zijn we natuurlijk blij mee maar het kan nog veel beter en veel meer.

  Daarom vind je op de website nu alle vrijwilligersteams en de taken die daar onder vallen. Zie jij een team of ploeg dat je aanspreekt? Meld je dan nu aan via de Voetbal.nl App of via Simco. Wil je precies weten wat een vrijwilligersteam doet? Klik dan in het menu op een van de teams. Je vindt er vervolgens een omschrijving van de taken, voorbeelden van taken en hoe veel tijd het ongeveer kost. Help jij mee?

  Aanmelden als vrijwilliger

  Het nieuwe seizoen brengt een nieuw vrijwilligersbeleid met zich mee. Sint Boys heeft de Vrijwilligersmodule van de Voetbal.NL app aangeschaft om daarmee het vrijwilligersbeleid van de club naar een nieuw niveau te tillen. Misschien is het kopje ‘Vrijwilligerstaken’ je al opgevallen in de App. Hier kan jij vanaf vandaag aangeven wanneer je beschikbaar bent om vrijwilligersacties uit te voeren. Hoe je dat doet lees je hier.

   

  Vragen? 

  Simco Kruijer 06-52626980 of simcokruijer@gmail.com

 • Alle vrijwilligerstaken
   Laad meer berichten