• Zondag 6 maart; zonovergoten complex van VESDO en toch wel een beetje koud maar heerlijk om te voetballen.

  Vooraf aan de wedstrijd de overhandiging van de trainingspakken die wij hebben mogen ontvangen van de sponsoren Rijschool Schutte en autobedrijf R Bakker waarvoor natuurlijk onze dank!

  Tevens zouden wij bij winst een drankje krijgen na de wedstrijd.

   

  Wedstrijd met twee gezichten….

  In het begin waren wij oppermachtig en kregen wij na amper 10 minuten spelen 3 dotten van kansen maar was het vizier nog niet scherp. Dylan wist binnenkant voet de 1-0 op het scorebord te zetten. Ons spel was rommelig en wisten wij niet het verschil te maken tegen het stugge LSVV wat altijd een lastige tegenstander voor ons is. En was het ook wachten op een doelpunt van LSVV omdat wij heel slordig waren. En die kwam er dan ook....1-1 na slecht uitverdedigen maar na amper een minuut daarna kwamen wij alweer op voorsprong 2-1 Jelle.

   

  De voorsprong was van korte duur want met een strakke schuiver van buiten de 16 meter was het alweer 2-2. Verdikke......wij kunnen ons geen puntenverlies veroorloven in onze jacht naar het kampioenschap dus opstelling ietwat veranderd en weer strijden voor de 3-2. En jawel die kwam er! Pepijn kreeg het op zijn heupen en wist in balbezit te komen en op Messi achtige manier, op de achterlijn van de tegenstander, zich vrij te spelen en de bal in het doel te plaatsen waarna een verdediger het laatste zetje gaf. 3-2 !!!!! Wat een opluchting en nu niet meer weggeven boys! Jelle wist na een uitstekende kapbeweging van Tjeerd in de 16 de bal snoeihard in het dak van het doel te knallen 4-2! In the pocket deze lastige wedstrijd opnieuw 3 punten die wij kunnen bijschrijven.

   

  Maar was het niet alleen maar hosanna deze dag....

   

  Onze krachtpatser, nimmer stoppende rechtsback Timo kwam na een échte Timo actie buiten de zestienmeter in kontakt met een verdediger, overigens kon deze speler er niets aan doen, en ging Timo met een schreeuw naar de grond. Wie Timo een beetje kent weet dat hij niet zomaar gaat liggen en snelde ik mij naar Timo omdat ik zag dat dit weleens een lelijke blessure zou kunnen zijn. 

  Timo is per brancard het veld afgegaan en ziet het er helaas somber uit voor deze fijne gozer.

   

  Minimaal 6 tot 8 weken uit de roulatie en is zijn voetbalseizoen waarschijnlijk over. Na een eerdere zware enkelblessure een aantal maanden geleden is de lol er voor Timo af en heeft hij helaas besloten om zijn schoenen in de wilgen te hangen. Absoluut respect voor zijn zelfstandige beslissing en mocht hij inderdaad gaan stoppen dan is er altijd nog een plekje in het begeleidingsteam voor Timo. Je hoort erbij, misschien niet meer als speler maar willen wij jou absoluut terug zien om je maten te steunen in hun jacht op het kampioenschap want zal het zeer zeker ook JOUW kampioenschap zijn mocht het zover komen. Mijn spelers zullen nu extra hard gaan knokken om jouw inzet in de afgelopen 1.5 jaar te belonen.

   

  Ik vind het vreselijk voor je Timo en hoop ik dat je herstel voorspoedig zal verlopen en mocht het uiteindelijk toch weer gaan kriebelen is er NATUURLIJK altijd een plek voor jou in de line-up.

   

  Zondag spelen wij tegen mede kampioenskandidaat CON ZELO op het complex van VESDO.

  Dit gaat een kraker worden en hoop en verwacht ik dat de toeschouwers in grote getalen aanwezig zullen zijn. De jongens verdienen support en verzeker ik U dat ze tot het "gaatje" gaan.

   

  Jongens, bedankt voor opnieuw een fijne zondag.

   

  John

   

   

  • man of the match : Jelle