• Ten behoeve van het 75-jarig bestaan van de club hebben we een fraaie, 48 pagina’s tellend, Jubileummagazine uitgebracht! 
   
  Het magazine staat bomvol leuke verhalen, mooie anekdotes, oude wedstrijdverslagen, gave foto's van toen en nu en uitgebreid verslag van de historie van de club. Want Sint Boys - D.E.S. is niet zo maar een voet- en handbalvereniging. Het is een vereniging met een verhaal en een mooie geschiedenis. Dit verhaal wordt verteld door onder andere de huidige voorzitter (Marc Mulder), maar ook door voorzitters van toen (de gebroeders Kruijer). We gaan in gesprek met Puck de Nijs-Visser (Wethouder Schagen) en we spreken oud-handbalsters en voetballers. We hebben het over Super Sunday (weet u nog?!), over de bizarre coronatijd (dit weet u zeker nog!) en over hoe belangrijk de jeugd voor onze club is. We hebben oude gidsen en Koeriers doorgespit opzoek naar de leukste wedstrijdverslagen en we zijn in contact geweest met oud-leden die ons mooie verhalen hebben gegeven. Tientallen foto's verrijken deze verhalen en geven zo een prachtig beeld van de club door de jaren heen. 
   
  Wij kunnen ons voorstellen dat u nieuwsgierig bent geworden naar het Jubileummagazine en er graag eentje in uw bezit krijgt. Dat kan! De magazines zullen bij openbare plekken (winkels, horeca en verenigingen) en op bepaalde adressen verspreid worden in de omgeving Sint Maarten, Sint Maartens(vlot)brug, Burgerbrug en Schagen. Natuurlijk zijn ze het hele jubileumweekend verkrijgbaar bij de club en op verzoek kunnen we u er misschien wel eentje komen brengen! (Stuur dan een mailtje naar annemarie.baltus@hotmail.com)
   
   
  Kunt u niet tot het weekend wachten om de gids in te kijken? Snappen we.
  Daarom staat hij ook online! Klik hier of op de foto om de gids door te bladeren.