• Beste leden en vrijwilligers
   
  De vakanties zijn begonnen en we maken ons op voor een nieuw seizoen. Kijkend naar alle versoepelingen hebben wij goede hoop dat het komende seizoen weer er een wordt waarbij we vrij kunnen voetballen met toeschouwers langs de lijn. Het napraten in de kantine bij het genot van een drankje. 
   
  Afgelopen maanden is er misschien niet hard gewerkt maar er is zeker veel gebeurd op het terrein. Het A-veld is weer helemaal opgeknapt en bijna klaar (doelen en lijnen) om de eerste wedstrijden erop te kunnen spelen. Ook het B-veld heeft zijn jaarlijkse opknapbeurtje gehad en zal komende zaterdag 7 augustus weer worden gebruikt voor de eerste training van onze voetal selectie. 
   
  Rondom het A-veld is er door vele vrijwilligers de handen uit de mouwen gestoken en is ons schelpenpad vervangen voor en mooi breed tegelpad. Iedereen die daar zijn steentje aan heeft bijgedragen enorm bedankt. 
   
  De selecties en teams, trainers en coaches (voetbal en handbal) zijn op orde en de laatste hand wordt gelegt aan de materialen en tenues wat maakt dat wij er wel klaar voor zijn om het nieuwe seizoen te gaan beginnen. 
   
  Voor nu iedereen een hele fijne vakantie, blijf voorzichtig en vooral gezond zodat we er een mooi en sportief seizoen van kunnen maken.
   
  Mocht je geinteresseerd zijn wat er allemaal nog meer gebeurd binnen de vereniging lees dan ook eens onze nieuwsbrief
   
  Marc Mulder
  Voorzitter Sint Boys-DES