• Beste leden en vrijwilligers
   
  Dinsdag 23 februari zat ik net als velen weer aan de buis gekluisterd om te luisteren naar de persconferentie. Komen er dusdanige versoepelingen dat we weer met elkaar kunnen sporten in teamverband? Als we de routekaart van de KNVB en NHV (Handbalbond) moesten geloven wel. Uiteindelijk stond daar toch in dat we in het weekend van 10 en 11 april de competitie (wel is waar in uitgeklede vorm) gingen hervatten. Mooie planning van op trainen en dan met elkaar weer de strijd aan met de andere verenigingen. 
  Versoepeling kwam er enigzins voor de sporters tot en met 26 jaar voor de oudere veranderde niets. Helaas bestaan onze selecties niet alleen uit jongeren onder de 26 jaar waardoor trainen in teamsverband niet mogelijk is. 
   
  UIteraard gaat er wel getraind worden met de jongens en meisjes, dames en heren tm 26 jaar en zijn wij natuurlijk blij dat er weer wat meer beweging komt om het terrein. De trainers zijn alweer bezig met de voorbereidingen van de trainingen en kijken er naar uit om weer aan de slag te gaan. Voor de ouderen onder ons wil ik alleen maar zeggen, hou nog even vol ook voor jullie komt het einde in zicht.
   
  Wil je meer weten over wat wel en niet mag kijk dan even in de protocollen van de KNVB en NHV
   
  NHV
  https://nocnsf.nl/media/4049/protocol-verantwoord-sporten-v030321.pdf
   
  KNVB
   
  https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/uitgelicht/59625/veelgestelde-vragen-over-het-coronavirus-en-voetbal
   
  Hou vol maar blijf vooral gezond
   
  Marc Mulder
  Voorzitter Sint Boys-DES