• Namens AZ’s Partner Bluetrace mogen wij alle partnerverenigingen uitnodigen voor een compleet verzorgde voetbaldag bij AZ. Op zaterdag 22 december organiseert AZ in samenwerking met Bluetrace een dag vol plezier en verschillende voetbalactiviteiten, in en rondom het AFAS Stadion. Jullie jeugdleden van de O9-teams t/m de O11-teams mogen zich gratis inschrijven. De dag bestaat uit trainingsvormen, partijtjes, een rondleiding door het AFAS Stadion en een Meet and Greet met onze mascottes Herry & Berry.

   

   

  Let op: Er kunnen zich maximaal 100 deelnemers aanmelden dus zorg dat jullie leden snel op de hoogte zijn van deze activiteit. Vol=Vol. 

   

  Als AZ-supporter ben je vast bekend met de AZ Matchday App, en maak je waarschijnlijk gebruik van het nieuwe WiFi-netwerk in het stadion. Bluetrace is de drijvende kracht achter deze ontwikkelingen. Omdat zij de band met de fans belangrijk vinden, geven ze jullie jeugdleden nu de kans om zich gratis in te schrijven.

   

  Programma:

  12:00 uur: Ontvangst in Grand Café Van Gaal

  12:30 uur: Start van de voetbalactiviteiten op het trainingsveld en de rondleiding door het AFAS Stadion

  15:00 uur: Meet and Greet met Herry & Berry in Grand Café Van Gaal

  16:00 uur: Einde

   

  Parkeren kan gratis rondom het AFAS Stadion. Grand Café Van Gaal is geopend voor de toeschouwers.

   

  Via deze link kunnen de deelnemers zich tot en met 14 december opgeven. Vanwege het maximum aantal deelnemers is het belangrijk dat jullie jeugdleden zich snel aanmelden!