• Dit seizoen begon heel Nederland in de eerste 3 weekeinden van september weer met de beker. Alle teams behalve sint Boys 3 deden hier aan mee. Voor de jeugdteams is de start zeer succesvol.

  De O9 boekte twee overwinningen op Hollandia T. en LSVV (gecoachd door oud Sint Boys speler Maikel Fokkema), er werd iets te ruim verloren van Vios W. Hierdoor werden we op doelsaldo tweede.

  De O11 begon tijdens de kermis in Sint Maarten met een overwinning op Hollandia T. , hierna werd verloren van Dirkshorn en ook de laatste ging verloren tegen Vios W. Gelukkig zitten die in een andere poule want winnen met 27-2 en 13-2 en 8-2 daar leert niemand wat van.

  Dan de ploegen die doorgaan in de beker, allereerst de O12 , zij wonnen van Geel Zwart en speelden gelijk tegen Vesdo. De laatste speeldag zou de beslissing brengen, wij wonnen ruim bij Schagen/SRC combinatie en dus was het wachten op wat Vesdo deed bij Geel Zwart, ze wonnen wel maar op doelsaldo bleven wij ze voor en mogen dus in de herfstvakantie !!!!!!!! een volgende ronde spelen.

  Ook de O13 is een ronde verder, winst tegen Vios W. en Hollandia T. leverden al zes punten op, de laatste tegenstander Duinrand S. had nog nul punten. Dat bleef zo ook van Duinrand werd gewonnen dus de O13 gaat ook verder naar de volgende ronde.

  Het combinatie team van de O15 wint ook alle drie de wedstrijden van Geel Zwart, Dirkshorn en Schagen/SRC combinatie dus ook zij gaan in de herfstvakantie verder bekeren.

  Dit geldt ook voor de O17, tegenstanders WSV uit de Wormer, Vrone uit Sint Pancras en de Zouaven uit Grootebroek werden alle drie verslagen en ook zei mogen in de herfstvakantie de volgende ronde spelen.

  Het eerste was ingedeeld bij 3e klassers DTS, Hollandia T. en vierde klasser Dirkshorn. De eerste wedstrijd tegen DTS eindigde in een gelijkspel. Dirkshorn won redelijk makkelijk nadat wij de aansluitingstreffer niet maakte en over de wedstrijd tegen Hollandia T. moeten we maar niet te veel zeggen. Volgende week maar anders tegen Zeemacht.

  Het tweede speelde thuis tegen Wherevogels uit Purmerend en won die met 3-2. Uit bij Valken uit Venhuizen (hometown of the Burgers) was niet best. Uit bij KSV uit Heerhugowaard werd dan wel weer gewonnen. Een tweede plaats en dus uitgeschakeld.

  Ook de O19 is door naar de volgende ronde. Na overwinningen op het combiteam van SSV/Sporting S 3-1 en KSV Heerhugowaard met maar liefst 12-3 moest de laatste wedstrijd tegen LSVV de doorslag geven. het werd een 1-0 overwinning en daardoor konden we niet meer ingehaald worden door SSV/Sporting S die wel veel grotere uitslagen haalden maar 3 punten te kort kwamen op de mannen van Jelte en Dennis.

  Even wachten wat de loting gaat brengen maar hopenlijk een druk thuisprogramma in het eerste weekeinde van de herfstvakantie.