• Sponsorteam

  Geen enkele sportclub kan zonder sponsoren. En om deze sponsoren binnen te halen heb je een team van vrijwilligers nodig die weet hoe belangrijk het is dat de sponsoren er zijn. Het sponsorteam is verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe sponsoren, het behouden van de sponsoren, het organiseren van de sponsoren en het belonen van de sponsoren. Het sponsorteam houdt bijvoorbeeld belavonden om nieuwe sponsoren te werven. Of er wordt een open dag op de club georganiseerd waar genetwerkt kan worden. Het sponsorteam bedenkt van te voren welke sponsoren geschikt zouden kunnen zijn en wat zij voor de club zouden kunnen betekenen. Ook bepaald het team wat voor soort sponsormogelijkheden er zijn. Is dit een bord langs het veld, shirt of bal sponsor of misschien wel een leverancier van producten? Ook houdt het sponsorteam zich samen met het bestuur bezig met de sponsorcontracten zodat de sponsoren overzichtelijk in beeld zijn.

  Hoe veel tijd ben je kwijt aan deze vrijwilligerstaak?
  Het sponsorteam komt bijeen voor vergaderingen, evenementen en acties. Dit vindt niet op vaste data plaats. Je kunt rekening houden met 3 uur werk per maand wanneer je bij het sponsorteam zit.

  Wie zoeken wij voor deze taak?
  Iedereen, ouder dan 16 jaar, die goed kan organiseren, goed kan regelen en die weet hoe ze de club moeten verkopen is geschikt als vrijwilliger voor het sponsorteam. Dit kunnen leden zijn maar ook de familie van clubleden.

   

  Aanmelden

  Wil je je aanmelden voor het Sponsorteam? Dat kan via de Voetbal.NL app. 

  1. Open de App
  2. Ga naar het menu en klik op 'Vrijwilligerstaken'
  3. Open 'Mijn Taken'
  4. Zet een vinkje bij  'Sponsorteam'
  5. Ga terug en open 'Mijn beschikbaarheid'
  6. Zet een vinkje bij de dagen dat jij beschikbaar bent

   

  Vragen?
  Heb je vragen over deze vrijwilligertaak? Neem dan even contact op met Simco via 06-52626980 of mail naar infosintboys@gmail.com

 • Wie zit er nu in het Sponsorteam?

  • Rob Zuidweg
  • Simco Kruijer
  • Jack Kruijer
  • Koen Zutt
  • Martin Keesman