• Nieuwe ronde nieuwe kansen moest SUCCES hebben gedacht maar viel er opnieuw weinig te halen in St. Maarten. Zoals besproken met Barry zou mijn kanjer er 2 maken en was dit al vrij snel de waarheid. Na amper 15 minuten had Barry er al 2 binnen liggen en was een enkel blessure (zaalvoetbal) dat hij de “pijp aan Maarten gaf” en wilde wisselen.

  Dion in totaal 3x en klinkt het waarschijnlijk afgezaagd maar opnieuw wist Dion mij te verrassen met wonderschone goals en briljante acties. Met een schuin oog keek ik naar de tribune en daar zat een man en was konstant met zijn telefoon in de weer ennnnn was dit geen belchinees 😀 naar mijn bescheiden mening was hij aanwezig om een speler van ons te analiseren!

  Pepijn een super gedreven indruk liet hij achter en wist na een "Ruud Krol tackle" de bal op Lucas te geven en bij de tweede paal gleed Lucas de bal binnen. Heerlijke goal! Ook wist Pepijn tot score te komen en was de mooiste van de wedstrijd voor Jesper. Onder toeziend oog van Niels (trainer Vesdo) wist Jesper 3 man het bos in te sturen en schoot hij onberispelijk de bal bij de eerste paal binnen. Wat een goal!!!!!!! Niels vroeg mij tijdens de wedstrijd of hij misschien Jesper na onze wedstrijd bij het eerste van Vesdo mocht nemen. Tuurlijkkkkk en was de stand bij rust al 7-1 in ons voordeel dus Jesper de tweede helft vrijaf gegeven en ging hij richting Schagerbrug.

  Fantastische eerste helft Jesper! Goe gedaan joggie!!!!! Pepijn liet weer eens zien, met zijn chagrijnige bakkes, waarom ik zo gek op deze speler ben! Hij is zo gedreven dat hij weinig oog heeft voor hetgeen er om hem heen gebeurt, uitstekende pot Pepijn!!!

  Jerome zat ook lekker in de wedstrijd en wist hij OOK TOT SCORE TE KOMEN. Tjeerd en Mike deden het ook uitstekend en was er eigenlijk weinig reden tot klagen al vond ik de tweede helft echt een stuk minder dan de eerste helft maar oké dan.....uiteindelijk 8-1 en moet ik dan ook maar tevreden zijn!

  Jelle die nog steeds ziek was en mij na de wedstrijd via app liet weten er morgen weer bij te zijn. Fijn dat hij opgeknapt is, we hebben je gemist Jelle!

  Volgende week Con Zelo uit in Waarland en moeten wij klaar voor onze Waarlandse vrienden! D'r op en d'r over zou ik zeggen!!!!!!!!

   

  Opnieuw een trotse coach !

   

  Thanks lads!!!!

   

   

  John