• Ondanks het verzet van de scheids (twee onterechte afgekeurde doelpunten van ons en een discutabele penalty) hebben wij opnieuw 3 punten meegenomen naar St.Maarten en Schagerbrug. 2x Dion, 1x Lucas, 1x Barry en 1 eigen doelpunt. Eerste helft een zeer acceptabele pot voetbal van onze kant en de tweede helft iets minder van onze boys. Veel afzeggingen dit weekend, Timo - Mees - Tjeerd - Teun - Koen - Martin etc etc, Jelle en Lucas die aan moesten sluiten bij het eerste dus ietwat rommelig en des te knapper dat onze oudste jeugd gewoon de zaak klaren! Grootste compliment kreeg in van de vader van Jelle dat de jongens en met name Jelle (zijn zoon) weer plezier hebben gevonden in het spelletje voetbal! Fijn om te horen! Dylan, normaal gesproken als eerste op het complex, lag deze morgen nog in dromenland en moest zijn maatje Ivo hem wakker ballen! Kan gebeuren maar heb je nu je krediet voor dit seizoen gehad vriend! Mike pakte de vlag in de eerste helft waarvoor onze dank en begonnen wij zeer sterk en hadden wij een groot overwicht maar zoals wel vaker de beste ploeg wint niet altijd! Dion 1-0 en daarna was het de beurt aan de scheids! Hij gaf out of nothing een penalty terwijl Sil wel degelijk voor de bal ging maar oké…..1-1 en was het werkelijk ongelooflijk dat VZV zelfs nog op voorsprong kwam 2-1. Ben even opgehouden met coachen omdat wij zoveel sterker waren! 2-2 na goed doorzetten van Barry en na een scherpe voorzet was het een verdediger van VZV die onvertuinlijk de bal langs zijn eigen keeper wist te plaatsen. De 2-3 was van Lucas die met een fantastisch schot de bal met zijn linker in de bovenhoek wist te plaatsen. Lekker Lucas!!!!!!!!!!

Rust 2-3 in het voordeel van St. Boys/Vesdo en getracht in de rust in te praten op onze boys om het spel sneller te verplaatsen. Helaas pindakaas……ik vond de tweede helft niet best en is het aan de onverzettelijkheid van onze “Gladiotor” Ivo dat wij geen pijn in onze buik hadden. Het was rommelig en niet het spel wat wij voor ogen hadden…maar ja…….Kermis hè! 😀

In de eerste helft was Pepijn behoorlijk aan het klootfiolen maar de tweede helft maakte hij zich boos en speelde hij waarschijnlijk de beste helft uit zijn voetbalcarrière! Chapeau vriend en fijn om te weten dat er spelers zijn die kritiek accepteren. Ga zo door Pepijn en kan ik niet meer om je heen.

Tycho die normaal één vd eerste is die ik op het wedstrijdformulier zet maar deze wedstrijd was Tycho echt een F****** ramp. Maarrrrrrrrrrr hij was de eerste om te erkennen dat het niet goed was vandaag. Een jongen van 17 die tegen kritiek kan en zichzelf heel goed weet te beoordelen. Van dit soort gasten hou ik !!!!!!!! Heerlijke gozer en gaat dit mannetje nog van zich laten horen, Mark my Words ......Tycho gaat ons nog heel trots maken maar in deze wedstrijd was je een drama! Laat het bij een incident blijven vriend anders krijg je klappies 😀 Ab zijn vader (Jan) die gezellig bij ons was en ook in de kleedkamer mee mocht genieten van het enthousiasme van onze spelers. Fijn dat je er bij was Jan! Even nog dit......ik heb een huis met herrie....want dacht ik in de eerste helft dat mijn meisje Carolien het veld op kwam lopen maar was het de moeder van Tycho...ik zwaaide heel enthousiast naar de mams van Tycho ....oeiiiiii. 😀😀😀😀😀 tweede helft wist Sil de 0 te houden na een niet al te beste eerste helft en wisten Dion en Barry nog een doelpunt te maken. Einduitslag 2-5 en gingen wij tevreden naar huis om naar Max te kijken. Onze Max heeft weer de eerste plaats in het WK en gaan wij ons weer opmaken voor de training van morgen.