• Na de sprankelende 1-7 overwinning op ZAP moest het vizier op VIOS W.

  Iedere wedstrijd zijn wij aan het afstrepen in onze jacht naar de titel. Spelers erop gewezen dat misplaatste arrogantie en gemakzucht zou kunnen leiden tot een grote teleurstelling. VIOS W is één van de mindere goden in onze competitie maar is het gevaarlijk om ze te onderschatten zie PEC Zwolle-AZ. Je moet met de juiste instelling het gevecht aangaan en dan pas komt het goed. Een karrevracht aan geblesseerde spelers en jongens die andere afspraken hadden voor dit duel. In totaal 7 spelers konden niet mee doen en was het puzzelen. De wedstrijd is eigenlijk geen verslag waardig omdat er geen beleving was en teveel spelers niet in goede doen waren. Dus laat ik de positieve dingen maar memoreren! Een wonderschone aanval over rechts, uitstekend werk van Barry die wel wist uit te blinken, bracht de bal bij Dion die niet zelfzuchtig was en de bal in de voeten wist te plaatsen bij Koen. “Koentje” wist met deze buitenkans wel raad en schoot de bal onberispelijk binnen 1-0.

   Hierna was het een opeenstapeling van gemiste kansen en slordigheden maar stonden wij op voorsprong. In de rust getracht om de jongens te wijzen op de eerder gememoreerde INZET, MENTALITEIT, KARAKTER EN DUELKRACHT!

   De tweede helft gaf een ander beeld en wisten wij  VIOSW de gehele tweede helft onder druk te zetten. Ze kregen geen schijn van kans en was de uiteindelijke 5-0 winst veel te laag.

   Een wonderschone aanval opnieuw, dieptepass van Ivo op Thomas die de bal met z’n linker keihard Dion wist te bereiken en was de stand 2-0.

   Jerome die uitstekend speelde maar nu nog de afwerking kerel. Man man man wat een kansen en waar je normaal gesproken op de training de ballen allemaal binnenschiet was je ongelukkig in de afwerking. Maarrrrrr je was best op dreef kerel. Prima pot!

   Koen en Dion wisten nog 1x tot scoren te komen en bracht Thomas ons de 5-0 overwinning. 

  Op zich prima resultaat maar zullen wij tegen VVS’46 en Hugo Boys uit een ander vaatje moeten tappen. Laat het duidelijk zijn jongens WE ZIJN ER NOG NIET!

   Onder toeziend oog van Tycho zijn moeder speelde Tycho m.i. zijn beste wedstrijd tot nu toe.

  Ik heb hem niet 1x kunnen betrappen op een fout en was de drive van Tycho een voorbeeld voor zijn teamgenoten. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe goed je speelde! Je was de baas aan de linkerkant en bleef je vol geestdrift aan de gang. Ik zag het al aan je gezicht, de verbetenheid om te laten zien aan iedereen dat er maar 1 linksback is en dat is Tycho. Heel tevreden over je spel en instelling Tycho. Je was een voorbeeld voor iedere speler. 

   Sil die zijn doel schoon wist te houden en is het zo fijn om Sil in je ploeg te hebben. Nooit zaniken, nooit zeuren, altijd de juiste motivatie en is Sil een echte teamspeler waar ik heel graag mee werk. Bedankt Sil !

   Wij hopen op een snel herstel van Jesper, ongelukkig moment met Tennis gaat waarschijnlijk wel een aantal weken herstel vergen. Timo daarentegen is op de goede weg en hopen wij op een spoedig weerzien met “onze krachtpatser”.

   A.s weekend zijn wij vrij en dan volgen er 2 wedstrijden tegen Geel Zwart.

   Indien wij hard blijven werken en met de juiste instelling de wedstrijden ingaan zouden wij inderdaad weleens met bloemen en champagne het veld af kunnen gaan.

   Jongens, niet tevreden over het vertoonde spel maar wel natuurlijk over de 3 punten.

   Zoals jullie waarschijnlijk wel opgemerkt hebben uit het verslag is maar 1 MAN OF THE MATCH.

  • man of the match : Tycho

  Bedankt mannen, John