• Zondag 19 september was een dag van herstel. Na een terechte nederlaag tegen LSVV konden wij vandaag laten zien dat de nederlaag van vorige week een incident was. Met een fantastische Mees in de goal en gedreven medespelers was het begin uitstekend, snel combinatiespel en de juiste instelling maakte wij al vrij snel het verschil. Ivo wist een vrije trap hard in de bovenhoek te knallen en hebben wij het meteen over the MOTM van vandaag. Ivo laat mij nooit in de steek en is hij het voorbeeld van een team player. Nooit zaniken of mopperen gewoon week in en week uit zijn taak uitvoeren. Misschien krijg ik nu de lachers over mij heen maar is dit de "ideale schoonzoon" Ivo is een voorbeeld voor iedere jonge speler. Weten wat je kracht is en wat je tekortkomingen zijn. Chapeau voor deze gigant, want dat is hij. Atletisch lichaam, intelligent, conditioneel op niveau en een enorm fijne gast. Ben blij met je Ivo. Niet alleen Ivo was vandaag in goede doen want heeft Pepijn ook laten zien dat hij uit het juiste hout is gesneden. Maak mij eigenlijk nooit zorgen over Pepijn want doet hij geen gekke dingen en is altijd aan het werk om zijn medespelers beter te laten renderen. Knap Pepijn en moet je nu een konstante reeks gaan neerzetten. Zoals aangegeven Ivo 1-0 na een snoeiharde vrije trap buiten de 16 en wist Dion met zijn hoofd de 2-0 te maken.

  Moet eerlijk zeggen dat het spel na de 2-0 niet echt goed was maar wil ik misschien wel teveel en ben ik te kritisch. Mijn lieve vriendin laat mij keer op keer weten dat ik positiever moet zijn en niet zo kritisch maar lieve lezers ben ik juist kritisch omdat ik vind dat mijn spelers veel beter kunnen. Rust ingegaan met een 2-0 voorsprong en kon ik niet echt tevreden zijn omdat ik vond dat wij niet de baas op het veld waren. Na de rust kwam Teun in het veld en wist "Teunie" uit een vrije trap de 3-0 te maken. Al meerdere malen aangegeven aan Teun dat hij veel beter kan want heeft Teun een Richard Witschge trap in zijn benen maar is Teun ook een levensgenieter en is voetbal niet het belangrijkste in zijn leven. Prima, daar kan ik mee leven maar vind ik het zonde dat hij niet het maximale uit zijn hobby weet te halen want kan dit dus echt een hele goeie voetballer worden mits hij meer inzet weet te tonen en de juiste instelling heeft. Ik blijf erop hameren Teun want zie ik potentie in je knul!

  Teveel spelers die niet in de goede doen waren vandaag maar oké......voor één keer zal ik luisteren naar mijn lieve Carolientje! Niet zo kritisch zijn is het motto.....na een foutje in onze defensie wist een speler van Coen Zelo de goal vd dag te maken 3-1. Mees hoorde de bal alleen maar suizen en sloeg de bal in de kruising. Moet nog wel even 2 spelers memoreren : Sil die zonder mopperen de vlag, bij afwezigheid van Martin, pakte en mijn dank daarvoor. Fijn Sil !!!!!! En mijn kleinste gigant Ab! Die heeft werkelijk op iedere positie gestaan en nooit mopperen plus op iedere positie een 7 wist te scoren. Fijne jongen om mee te werken, bedankt voor je inzet Ab. Stel het zeer op prijs knul!

   

  3-1 en volgende week Geel-Zwart...laten wij deze lijn doortrekken boys!

   

  Onnodig om te zeggen dat ik trots op jullie ben.

   

  Jullie trainer

   

   

  • Mike, super inzet vandaag kerel! Zet 'm op en wellicht weet je snel iedereen te verbazen!