• Woensdagavond mocht Sint Boys in de regen spelen voor de beker tegen Flevo. De ploeg die in de najaarscompetitie kampioen werd in de O13 poule.

We zaten bij de laatste 16 van de beker in onze categorie dat was al een prestatie op zich.

Flevo was ietsje beter in de eerste helft en kwam met een geplaatst schot in de hoek en een mazzeltje uit een corner op een 2-0 voorsprong bij rust.

Direct na de rust de aansluitingstreffer van Martijn en kans op 2-2 maar Flevo bleek toch even beter, het werd 3-1 en 4-1, toen gingen de koppies een beetje hangen en wist vooral Kick ons in de wedstrijd te houden.

Het werd uiteindelijk 6-1 dat was geflatteerd en verdiende het team niet.

Komende zaterdag maar voor de competitie tegen JVC, wordt ook niet makkelijk.

JVC had waarschijnlijk de volgende tegenstander in beker geworden, als laatste ploeg uit de Kop van Noord Holland.