• Iedereen met een rekening bij de Rabobank Kop van Noord Holland kan ook (gratis!) lid worden van deze bank. En als u lid bent, dan kunt u wat betekenen voor Sint Boys - DES! Via de actie Rabo ClubSupport kunnen leden van de Rabobank Kop van Noord Holland van 5 tot en met 25 oktober hun stem uitbrengen op onze vereniging. Deze stemmen zijn geld waard. Wordt dus (gratis) lid van deze bank en stem op Sint Boys - DES. Hoe meer stemmen er op onze club worden uitgebracht, des te meer geld wij ontvangen voor de aanschaf van materialen. Een welkom iets in deze voor iedereen lastige tijden.

  Heeft u een rekening bij de Rabobank Kop van Noord Holland? Om meer te lezen over het gratis lidmaatschap, om ook lid te worden KLIK HIER

  NB: Met een "en/of rekening" mag u beiden lid worden van de bank.

  Stemmen kan door in te loggen in de app of op de website van de Rabobank en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport.

  Het ondersteunen van lokale projecten is een van de manieren voor de Rabobank om hun betrokkenheid bij onze omgeving te tonen. Daarom organiseert de Rabobank dit jaar Rabo ClubSupport. Tijdens deze actie kunnen leden van de Rabobank hun stem uitbrengen op de vereniging die zij een warm hart toedragen. 

  De stemperiode loopt van 5 tot en met 25 oktober. Alle uitgebrachte stemmen worden geteld en het beschikbare bedrag wordt naar rato verdeeld. Het is dus belangrijk dat wij zo veel mogelijk stemmen verwerven. Juist in deze tijd, waarin het binnenhalen van financiële middelen voor de vereniging steeds moeilijker wordt.

  Voor meer informatie over Rabo ClubSupport; KLIK HIER