• Maandag 3 augustus zal de selectie de aftrap doen naar het nieuwe seizoen. Onze nieuwe hoofdtrainer Milo Kuipers geassisteerd door Do Bakker zal dan de 1e training van seizoen 20-21 geven.

  Tijdens de lange break die we helaas door Corona hebben gehad heeft Sint Boys – D.E.S. samen met zijn vrijwilligers niet stil gezeten. Zo zijn er een aantal klusavonden geweest om het terrein knap te krijgen en te houden. In WEA Accounts hebben we een sponsor voor de kleding van de technische staf gevonden en Dekker Granen en Kunstmest zal ons gaan voorzien van 5 nieuwe ballenkarren voor het behoud van ons materiaal. Daarvoor al onze dank!!!

  Mensen die regelmatig ons complex bezoeken (rondje lopen) hebben gezien dat de kantine op dit moment is omgetoverd naar een huiskamer sfeer. Zorgatelier De Iep huurt namelijk door de weeks onze kantine om dagbesteding aan te kunnen bieden aan zorgbehoevenden. Dit zal het hele seizoen doorgaan en hierover hebben we goede afspraken kunnen maken. Welkom op de club!!

  Door al deze bewegingen en externen hebben wij verzekeringstechnisch nu ook een alarmsysteem. Alle betrokken mensen met een sleutel van de kantine hebben ondertussen al bericht gehad met  hun persoonlijke code en handleiding van het gebruik.

  Ook Corona heeft invloed op de club gehad, gelukkig hebben wij ons daar aardig doorheen weten te slaan en door alle regelingen en acties (Coronaloterij als grootste) hebben wij als club gelukkig niet te veel financiële schade opgelopen en hebben we ook nog gewoon lockers kunnen aanschaffen voor de waardevolle spullen tijden de sportactiviteiten. Deze lockers staan in de bestuurskamer en kunnen worden gebruikt. Iedere kleedkamer heeft zijn eigen lockernummer. Spullen erin, sleutel mee en na het sporten alles weer ophalen.

  Maar nu het belangrijkste!!!

  Alles gaat zoals genoemd weer beginnen en wij hebben als club ook te maken met de maatregelen die er zijn genomen door de overheid en KNVB en wij willen ons daar dan ook zeker aan houden. Wat betekent dit dan uiteindelijk in de praktijk.

  • De ingang van de kantine is aan de zijkant ipv de bekende hoofdingang (behalve voor de mensen die het alarm uitschakelen, zij openen dan ook de zijdeur).
  • De kantine is voorzien van looprichting dmv pijlen op de grond.
  • Bestellen aan de bar: bestellen en betalen, doorlopen om op te halen, bij de bar weglopen (in de looprichting). Houd hierbij de 1,5 meter in acht
  • Betalen het liefst met contactloos pinnen
  • De kleedkamergang  is voorzien van een looprichting, bestaande ingang naar binnen, achterdeur de kleedkamergang verlaten.
  • In de kleedkamers niet meer dan 7 personen tegelijk aanwezig.
  • Douchen liever niet maar anders niet meer dan 2 personen tegelijk

  Mocht er naar aanleiding van bovenstaande nog vragen zijn dan neem dan gerust contact met ondergetekende op.

  Op naar een sportief en gezond seizoen 2020-2021

  Marc Mulder, voorzitter Sint Boys-D.E.S.