• Afgelopen maanden is er al veel overleg geweest met Vesdo als het gaat om de samenwerking voor het nieuwe seizoen. Er was al veel voorwerk gedaan door Robin, Niek en Gerard en vanavond hebben we als bestuur van Sint Boys en Vesdo naast de elftal indelingen van O19, O17, O15, O14 (combinatieteams), trainers en coaches ook gesproken over duidelijke afspraken die de basis moeten zijn voor een soepele samenwerking. Je moet dan vooral denken aan,

  • wanneer trainen we waar?wanneer spelen we in welke tenues?
  • welk deel van het seizoen spelen we waar?
  • wie doet de inschrijving?
  • wat spreken we af over de financiële zaken?

  Dit werd altijd wel gedaan alleen gebeurde dit allemaal mondeling en speelde er door een seizoen heen nog wel eens wat onduidelijkheid.

  Door het nu wat meer formeel te maken kunnen we vanuit de verenigingen hetzelfde communiceren naar de leden en is ruis op de lijn in dit soort basisafspraken tot minimum teruggebracht.

  Aan het eind van het overleg waren er nog een paar open eindjes als het gaat om de definitieve indeling en daar word nu aan gewerkt. Donderdag 18 juni zullen wij vanuit Sint Boys en  Vesdo de definitieve indeling vrij geven. Een indeling die voor beide verenigingen in de samenwerkende teams het beste is. Of dit uiteindelijk naar ieder zijn  volle tevredenheid is weet je natuurlijk nooit maar voor de complete samenwerking wel de beste oplossing.

  We hebben de avond met een goed gevoel afgesloten en kijken uit  naar het nieuwe seizoen.

  Samenwerking tussen Sint Boys en Vesdo ook in het seizoen 2020-2021 Samenwerking tussen Sint Boys en Vesdo ook in het seizoen 2020-2021 1