• Zorg en sport onder 1 dak.

   Mooie samenwerking tussen Zorgatelier De Iep en Sint Boys DES👍

  Wat doe je als een kantine (bijna) alleen in het weekend gebruikt wordt en een zorgverlener op het dorp zoekt werkruimte doordeweeks? Precies, je zoekt elkaar op. 

  Vanaf 1 juni gebruikt Zorgatelier De Iep kantine De Spil van Sint Boys DES. Zorgatelier de Iep is een kleinschalige instelling waarbinnen creatieve dagbesteding wordt geboden aan mensen die begeleiding en/of zorg nodig hebben. De voet- en handbalkantine is daar een perfecte ruimte voor.

  De Iep gebruikt onze kantine van maandag- tot vrijdagmiddag voor hun werkzaamheden. Daarvoor is de kantine wat huiselijker ingericht. Deze zaken worden voor het weekend weer grotendeels opgeruimd, zodat het in het weekend weer gewoon een voet-en handbalkantine is. Bij doordeweeks gebruik, na trainingen en bij vergaderingen, houden we rekening met elkaar.

  Het vraagt best wel wat improvisatie van beide kanten, maar het onderling vertrouwen is groot. Daar komen we zeker uit. Top toch dat we zo veel beter gebruik maken van onze fraaie complex👍

  Tijdens deze Coronatijden zitten we elkaar in ieder geval nog niet in de weg, want de kantine mag, voor regulier gebruik, nog niet open. 

  Wij spreken de wens uit dat het een mooie samenwerking zal worden!

  Op de foto's de metamorfose van de kantine en een blije Ans en Erik Vroege van Zorgatelier De Iep.

  Meer info over Zorgatelier De Iep op http://www.zorgatelierdeiep.nl