• Op de dag van de arbeid tegen Geel Zwart O19 en is het ons gelukt om de 3 punten binnen te harken. Geen geweldig voetbal op het complex van Vesdo maar is de eindstand 4-1 in ons voordeel voldoende om de concurrentie op achterstand te houden. Koen en Lucas waren verhinderd maar daarentegen was er wel heuglijk nieuws! Jesper liet mij gisteren weten, na een tennispartij, weer speelfit te zijn en vond ik dat wel heel fijn om te horen. Jesper is back! Vandaag niet je beste wedstrijd knul maar is het gewoonweg heel prettig om je weer in actie te zien. Nu nog Timo en dan is mijn team weer compleet. Verwacht dat Timo er volgende week weer bij is. Dat zou fantastisch zijn! Nog even terugkomen op Jesper. Dit is een jongen naar mijn hart! Net terug van een lelijke enkelblessure en heeft hij zo’n fijne mentaliteit, nimmer chagrijnig nimmer de boel verzaken nimmer zijn team in de steek laten, en kwam Niels (hoofdtrainer Vesdo) naar mij toe in de rust of ik een speler kon afstaan. Waar andere jongens andere bezigheden hadden liet Jesper weten “tuurlijk John” ik ga mee met Vesdo 1 naar Texel. Zijn best wel veel ouderen die wat te zaniken hebben over de jeugd van tegenwoordig, maar Jesper is een jongen waar NIETS over op te merken valt. Waarom zoveel lofbetuigingen aan het adres van Jesper??? Simpel, omdat hij het verdiend!

  Waar mijn captain opnieuw aanzienlijk te laat was zijn er ook nog jongens die wel ruggengraat hebben!  Ik begin het zat te worden Dylan. Ik betrap mijzelf erop dat het mij niets meer uitmaakt dat jij jezelf boven de groep zet. Ik ga geen bonje meer maken met je en is er alleen maar teleurstelling dat jij, als captain, zo weinig discipline hebt. Als je het goed 

  doet krijg je complimenten en als jij op deze manier doorgaat ga je mij in de weg zitten! Dus, it is up to you kerel! Jelle was, net als ik, grieperig geweest en begon op de bank maar waren wij niet gevaarlijk zonder Jelle. Dus?? Jelle na amper 10 minuten ingebracht en heeft hij OPNIEUW laten zien dat hij by far op dit moment mijn gevaarlijkste speler is. Ik hou van je spel Jelle en begint het misschien “eng” te worden dat ik je week in en week uit complimenteer en ben je ontzettend dichtbij “the player of the year award”.

  Jelle 1-0 en mijn andere zekerheidje Thomas 2-0.

   

  Rust: 2-0

   

  Na de rust eigenlijk hetzelfde spelbeeld, slordig voetbal en een tegenstander die hun stinkende best deden maar eigenlijk geen partij voor ons waren. 3-0 penalty (Ivo) ik hoop dat je iets met je werkgever kan regelen vriend! Volgende week hebben wij je echt nodig. Hardwerkende Dion en Barry en kwam de mooiste goal op naam van Pepijn! Na een individuele actie aan de linkerkant wist Pepijn zich vrij te spelen rond de zestienmeter en schoot de bal ala Davy Klaassen schitterend binnen 4-1. Al met al een keurige overwinning maar zoals jullie mij kennen, ik was niet tevreden over het veldspel. Moet en kan beter boys.

   

  Een trainer heeft ook zijn voorkeur en deze trainer zeker maar opnieuw is er maar één speler die aanspraak kan maken op Man of the Match!

   

  Man of the match: Jelle

   

  Bedankt voor de punten mannen.

   

  John