• Na de zeperd tegen VZV 2-2 met enige onrust richting Breezand. Hugo Boys en Con Zelo zitten ons op de lip en mochten wij ons geen "misstap" meer permitteren!

   

  Onrustige week geweest en vanwege griepverschijnselen was ik niet in staat om de training te verzorgen en was het vertrouwen in een goed resultaat tegen m.i. het sterke ZAP niet al te groot.

   

  Maarrrr...binnen 12 minuten was de stand al 0-3 in het voordeel van onze mannen. Met een ontketende Jelle, die keer op keer de achterlijn wist te halen, en met 2 assists Dion en Barry wist te bereiken. De spelers van ZAP konden heel goed inschatten waar het gevaar lag en dat was Jelle.

  Diverse overtredingen op Jelle wisten geen indruk te maken op de ranke maar oohhhh zo sterke Jelle. Grof gezegt, Jelle heeft daar helemaal niets mee en accepteerde het feit dat de ZAP verdedigers het voorzien hadden op zijn ledematen. Opnieuw was het Jelle die het verschil wist te maken, mits hij op de juiste plek staat is hij NIET te houden. Chapeau kerel!!!!!!!!!

   

  Dion die onze gelederen weer wist te versterken en heeft ons niet teleurgesteld! Met 4 goals was Dion een nachtmerrie voor de ZAP defensie. Het hadden er wel 10 kunnen zijn maar ala een zeurpiet die daarover valt!😉 Koen was ook weer terug van een aantal maanden stoeien met "Heidi" en was de hereniging met Koen ontroerend. Fijn dat je er weer bij bent Koen. We hebben je gemist. Wat wij niet hebben gemist is dat gedraai en geklooi op het middenveld 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 maar liet je weer zien waarom wij je missen als je er niet bij bent. Diverse goede en fluwelen acties van "Koentje" ----heerlijk om je er weer bij te hebben.

   

  Barry die zich in het zweet werkte om zijn maatje Dion de ruimte te geven en ook een doelpunt wist te maken. Uitstekend gewerkt Barry! Jij gaat nog heel belangrijk worden in onze jacht op het kampioenschap. Maar DE SPELER die m.i. de meeste indruk maakte, naast Jelle, was Jesper. De mouwen werden opgestroopt en ging Jesper het gevecht aan en wist zelfs een doelpunt te maken. Ondanks het feit dat je ook ietsepietsie grieperig was de afgelopen week was het een genot om te zien dat je over het gehele middenveld "DE BAAS" was. Goeie pot kerel!

   

  Lucas had "Corona" verschijnselen en kon er helaas niet bij zijn maar zat wel in spanning thuis te wachten op een goed resultaat van z'n makkers.  Sil was ook niet lekker en liet deze wedstrijd maar even lopen. Volgende week weer onder de lat kerel.

   

  Bij aankomst op het complex van ZAP kwamen de "Schildertjes" pa en opa van Ab ons tegemoet. Bij insiders was het bekend dat dit de wedstrijd vh jaar voor hen was. Opa is een die-hard ZAP'PER en naast zijn kleinzoon Ab had hij nog een kleinzoon op het veld staan bij de tegenstander. Hij probeerde zo objectief mogelijk de wedstrijd te bekijken maar tegen dit "geweldige" St.Boys/VESDO team was geen kruid gewassen en na de 0-4 was Opa ineens verdwenen😉 maar wat fijn dat U de kleinkinderen zoveel aandacht geeft. Tot de volgende keer en weet ik zeker dat dan de focus geheel op Ab staat gericht.

   

  Na de lovende kritieken over het team en o.a. Dion, Jelle en Jesper was er opnieuw 1 speler waar je alleen maar van kan houden! Opnieuw was Thomas de motor van ons team----linksback, linkshalf of linksbuiten----het maakt Thomas NIETS uit. Met zijn demarrages en onverzettelijkheid is hij keer op keer een plaag voor de tegenstander. Wat een temparement en wat een loopvermogen! Je doet mij denken aan Dick Schoenaker (jaren '80 bij Ajax) je komt Thomas 3x tegen. En weet ik nog goed dat je in het begin aansloot bij ons team. Een verlegen jongen die nog niet echt goed raad wist hoe hij moest spelen maar zag ik al vrij snel dat er potentie in deze jongen zat. Je hebt nimmer verzaakt Thomas en ben je in amper 6 maanden een zéér belangrijke speler geworden. Deze "NAVY SEAL" gaat ons land in de toekomst verdedigen en maak mij een stuk meer gerust als dit soort jongens er nog zijn. Je komt uit een goed nest Thomas en ben ik apetrots op je!

   

  Ik vergeet in het commentaar een groot aantal spelers want heeft iedereen het maximale gebracht. Mees die de gehele wedstrijd weinig te doen heeft gehad maar wat er te doen was wist onze Beer te pareren. Mees liet vol trots weten dat hij volgend jaar de selectie van St.Boys gaat versterken na een gesprek met de hoofdtrainer. Mees heeft zoveel in zichzelf geïnvesteerd het afgelopen jaar. Privé keepers trainingen op het complex van Schagen United en gaat dat vruchten afwerpen. Je bent inmiddels een zéér talentvolle keeper geworden en mag Niek zich zorgen gaan maken voor volgend jaar😀 veel succes Mees! Maar eerst het seizoen succesvol afsluiten! Even niet naar "De Gevel" mannen want heb ik mij voorgenomen om diverse spionnen te laten infiltreren en mij op de hoogte te houden WIE HOELAAT EN IN WELKE HOEDANIGHEID het etablissement weten te verlaten. Dylan en Peppijn zijn mijn zorgen kindjes 🥸🥸🥸🥸🥸🥸🥸🥸 

   

  Fijn dat Ivo zich herpakt heeft want was het de laatste weken niet best maar in deze wedstrijd liet hij WEER zien hoe fijn het is om Ivo erbij te hebben. Uitstekende tweede helft Ivo. 

   

  15 mei, indien wij gewoon ons werk doen, gaat het gebeuren! Op 15 mei moeten wij tegen Hugo Boys en hebben wij nog een appeltje te schillen met deze gasten. Dit zou eventueel de kampioens wedstrijd kunnen gaan worden. 2 jaar hard te hebben gewerkt om van een aantal "vrienden" een team te maken. 2 jaar lang staan wij bovenaan en KUNNEN EN MOETEN wij dit varkentje wassen. Ik heb nu al medelijden met de spelers van Hugo Boys want gaan wij als een orkaan over die gasten heen. MARK MY WORDS! Dit geven wij niet meer uit handen en verwacht ik discipline bij mijn spelers op de zaterdagavond, zo niet dan begrijp ik er geen snars meer van!

   

  We hebben het kampioenschap voor het grijpen en zal alles daar voor moeten wijken!

   

  Opnieuw bedankt mannen voor een fijne voetbaldag 

   

  Enne ...----Opa------ het komt allemaal wel weer goed 👍😉

   

  Man of the match : Thomas (ondanks de excellerende Jelle en "King Jesper"

   

  John