• Beste leden en vrijwilligers van Sint Boys,

  Middels deze weg wil ik mijzelf graag voorstellen als nieuwe hoofdtrainer van uw club voor het seizoen 2020/2021.

  Mijn naam is Milo Kuipers, 35 jaar oud en woonachtig in Spanbroek. Ik ben getrouwd met Eva en in het dagelijks leven werkzaam als timmerman bij BAM in het onderhoud. 

  15 jaar geleden is mijn trainerscarrière begonnen bij VVS’46 in Spanbroek. Vervolgens heb ik diverse jeugdteams in alle leeftijdscategorieën getraind bij Always Foward en Hollandia in Hoorn. Ik ben in het bezit van het KNVB diploma TC 2. 
  Omdat ik de overstap wilde maken naar het senioren voetbal ben ik de afgelopen 2 seizoenen werkzaam bij VVW in Wervershoof. Ik ben trainer en coach van het 2de elftal, dat speelt in de reserve eerste klasse. Tevens ben ik assistent trainer van het 1ste elftal spelend zondag derde klasse. 

  Als trainer speel ik graag aanvallend voetbal en heb ik een duidelijke visie. Ik vind het belangrijk dat er een goede sfeer is binnen het team. Tevens werk ik graag samen met andere trainers, begeleiders en het bestuur om de vereniging naar een hoger niveau te brengen. Ik ben sociaal, eerlijk en benaderbaar. Tijdens wedstrijden ben ik rustig en observerend om per individu, per linie en als team te kijken wat het beste werkt. Ik ben dominant op het trainingsveld en probeer in mijn trainingen wedstrijd echte situaties na te bootsen. Ik denk veel in aanvallende en verdedigende spelprincipes in plaats van formaties. Ik maak gebruik van gevarieerde spelvormen, VCT met en zonder bal en train tactisch om mijn speelwijze te perfectioneren en indien nodig aan te passen aan de tegenstander. 

  Ik ben blij en trots de kans te krijgen bij Sint Boys om nu als hoofdtrainer aan de slag te gaan. Ik kijk ernaar uit u te ontmoeten en er een mooi en sportief seizoen van te maken. 

  Vriendelijke groet, Milo Kuipers