• nationale_voetbaldag_sintmaarten
 • Nationale Voetbaldag 

  Zaterdag 12 juni 2021 organiseren we samen met de handbal en de tennis de Nationale Voetbaldag op ons complex in Sint Maarten. Op dit werken we hard aan een leuk en actief programma, vol met sport en spel, trainingen, workshops en meer! 

  Coronaproof

  Voor deze bijzondere dag nodigen wij leden én niet-leden uit voor een coronaproof voetbal-, handbal-, tennis- en sporttoernooi met heel veel leuke leuke activiteiten. Ook jij kan meedoen! Het motto is: voor iedereen uit de buurt. Wij zullen ervoor zorgen dat het helemaal coronaproof zal zijn. Zo is er lekker veel ruimte om afstand te houden en zullen we heel vaak onze handen wassen! Kom jij ook?

   

  Aanmelden

  Kan jij wel een extra voetbaltraining gebruiken? Of wil je beter worden in handbal? En heb je zin in een hele leuke sportmiddag waar jij jouw MULTISKILLS kan laten zien? Meld je dan aan! Iedereen kan zich aanmelden. Je hoeft geen lid te zijn van de clubs. Binnenkort zullen wij onze posters bij de scholen in de omgeving ophangen. Aanmelden kan door je naam op de poster te zetten. Wie neem jij mee?