• Naar AZ - Sparta op zaterdag 14 September

  De eredivisie begint over een kleine week al weer. in het weekeend van2 tot en met 4 augustus zijn de eerste wedstrijden.

  De uitnodiging van AZ voor het bezoek aan een wedstrijd is ook al weer binnen.

  Uitnodiging Sint Boys DES | AZ - Sparta Rotterdam 14-09-2019 18:30uur

  Op 14-09-2019 18:30u speelt AZ de wedstrijd AZ - Sparta Rotterdam. AZ nodigt de leden van Sint Boys DES graag uit om deze wedstrijd te bezoeken tegen het actietarief van slechts €10,- per kaart. Ook ouders, begeleiders, sponsoren en trainers zijn van harte uitgenodigd zodat er voldoende begeleiding voor de kinderen is. Voor de jeugdigen kan voor slechts €2,50 een kidsbox met een pakje drinken en een zakje snoep meebesteld worden. Zoals gebruikelijk is deze actie bij Sint Boys - DES voor de O12 en ouder.

  Met deze leuke clubactie kunnen jullie ook nog geld verdienen voor Sint Boys DES. Voor iedere verkochte kaart ontvangt de vereniging namelijk een cashback van €1,-.

  Opgeven kan bij Martin via m.keesman1@quicknet.nl je kan je opgeven tot en met 5 september 18.00 uur. Hierna wordt de bestelling geplaatst bij AZ. De kaarten worden toegestuurd naar Sint Boys en verdeeld voor vertrek naar Alkmaar.