• Haantje de voorste pakt uit met Kalkoen deze Kerst! 

  Stilzitten is geen optie voor het team van cateringbedrijf Haantje de voorste uit Schagerbrug. Liever zetten zij de schouders eronder. Ze zijn er dan ook klaar voor. Klaar om de maand december groots uit te pakken met Kalkoen, kerstbuffetten en cadeautjes van de zaak…

  Uniek bestelsysteem

  Stel je eigen buffet samen door middel van ons online bestelsysteem. Bij elke bestelling een bioscoopbon cadeau. Genieten van het buffet én de nieuwste films. Avondje uit, maar dan toch thuis.

  Bij kerst hoort kalkoen

  Coos is een groot liefhebber van kalkoen. Hij mag zichzelf specialist noemen als het gaat op het bereiden van dit typische kerstgerecht. Bij kerst hoort kalkoen. Op de vernieuwde website kan iedereen de eigen kalkoen kiezen en samenstellen. De grootte, het gewicht, de vulling.. En kom je er niet helemaal uit? Coos staat je graag telefonisch of per mail te woord om je te voorzien van advies op maat zodat de kalkoen precies jouw smaak heeft.

  Voor bedrijven

  Voor bedrijven heeft Haantje de voorste hét ‘Kerstdinerpakket’ bedacht. Elke medewerker kan zelf aankruisen welk diner hij of zij tijdens de Kerstdagen met het gezin of vrienden wil eten. De baas trakteert. En team Haantje de voorste regelt de rest.


  30 jaar Haantje de voorste

  Dan tot slot. Het jaar 2020 zou hét jaar van Haantje de voorste worden met onder andere een grootse viering van het dertig jarige jubileum. Geen groots feest, maar wie jarig is trakteert en dat kan altijd. Daarom krijgt iedereen bij elke bestelling een cadeau. De Haantje de voorste jubileumwijn.

  Nieuwsgierig? Bezoek de geheel vernieuwde website www.haantjedevoorste.nl en laat je verrassen en verleiden.

  Meer informatie; Coos de Wit 06 –295 125 59 info@haantjedevoorste.nl