• Beste leden, sponsoren en iedereen die Sint Boys – DES een warm hart toedragen.

  Het zijn op dit moment bijzondere tijden, geen sport, geen uitgaansleven, geen restaurantbezoeken en een kapper is ook lastig om even langs te gaan.

  Wij als vereniging merken dit zeker, geen reuring meer op en om de velden waardoor de bezoeken aan de kantine er ook niet zijn. Alleen al hierdoor zullen wij als club €7.500,00 mis gaan lopen. Nu heeft de KNVB een noodfonds gestart waar we gebruik van kunnen maken. Deze zal ook zeker nodig zijn voor de trainers waar we financiële afspraken mee hebben.

  Uiteraard geldt dit ook voor onze sponsoren en is het zeker een spannende tijd. Daarom willen wij als Sint Boys - D.E.S. een loterij organiseren waarbij we prijzen van onze lokale middenstanders en sponsoren zullen verloten.

  Van alle verkochten loten zullen voor de helft prijzen aanschaffen en de andere helft is voor de Sint Boys - D.E.S. zelf. Een lot kost €5,00 waarvan de helft €2,50 voor mooie prijzen worden uitgegeven en de ander helft gaat naar de club. Hoe meer loten er verkocht worden hoe meer of mooiere prijzen we kunnen aanschaffen.

  Hoe gaat het in zijn werking
  Je geeft via dit bestelformulier  het aantal loten en druk vervolgens op verzenden.
  Je krijgt je random gekozen lotnummer(s) na het overmaken van het geld in je mail toegestuurd.

  Einde van verkoop is op 17 mei 2020.

  De trekking vindt plaats op 08 juni 2020 door de voorzitter in het bijzijn (videoconferentie) van de penningmeester en is te volgen via een livestream op facebook.

  De gewonnen prijzen worden voor de deur en waar mogelijk door de brievenbus gedaan om op deze manier alle contact te vermijden.