• Bij de oudere jeugd dit jaar weer diverse combiteams met Vesdo uit Schagerbrug.

  De O19 begon goed aan de eerste fase en werd uiteindelijk op doelsaldo winnar van deze bekerperiode over zeven wedstrijden. De vervolgwedstrijd tegen Zouaven ging verloren.

  Na de herfstvakantie in de derde klasse en ook daar ging het voorspoedig veel wedstrijden gewonnen en het kampioenschap kon binnengehaald worden. De voorbereidingen waren al getroffen maar thuis tegen Hugo Boys werd er terecht verloren. Weg kampioenschap maar wel een goed jaar gedraaid. De jongens schuiven nu bij hun eigen vereniging door naar de senioren.

  De O16 eindigde in de middenmoot in d ebekercompetitie maar werd wel hoger ingedeeld... Na enkele dikke nederlagen kregen we het voor elkaar om opnieuw ingedeeld te worden op een beter niveau voor ons. Dat ging veel beter. Het werd nog wel even spannend ook door wat potjes die uit de hand liepen maar de vlag kon in top en de O16 werd kampioen in de vierde klasse. Ondanks dat ze met 17 man begonnen was het hier ook soms lastig door blessures en werk om met voldoende spelers op pad te gaan. Volgend jaar gaan ze op zondag spelen.

  De O15 verloor in de bekercompetitie alleen van Kaagvogels en werd daardoor tweede. In de tweede fase speelden we hierdoor in de derde klasse dat was een maatje te groot. Na de Winterstop weer terug in de vierde klasse. in de 4e klasse ging het daarna goed. Drie ploegen dicht bij elkaar en op de laatste speeldag was een overwinning op Succes ook voldoende om het kampioenschap te kunnen vieren.

  Ook de O13 speelde in 3 fases zoals de KNVB dat tegenwoordig noemt. Door het leeftijdsverschil in de groep moesten we als O13 spelen terwijl de meesten daar nog niet aan toe waren. Hierdoor werden er alle drie de fases maar een paar wedstrijden gewonnen. Volgend jaar kunnen ze in ieder geval op hun eigen niveau uit komen.

  Bij de O10 en O9 worden de standen niet bijgehouden door de KNVB, tenminste niet gedeeld met de buitenwereld.

  De O10 heeft in alle vier de fases in de vierde klasse gespeeld. Al hoewel we in de derde fase niet eens meededen. We speelden toen weer mooi in de zaal. Veel doelpuntrijke wedstrijden in ieder geval met zowel winst als verlies.

  De O9 won wat vaker en ging na de bekercompetitie een stapje omhoog ook hier mooie resultaten met vaak veel doelpunten.

  Als laatste de kabouters, bijna elke zondag een groep van rond de 20 kinderen te trainen. Ook hele jonge kinderen waren al aan het meetrainen. Zowel in het najaar als in het voorjaar diverse toernooitjes gespeeld. Het thuistoernooi bij Sint Boys was helemaal een happening. Maar liefst 28 deelnemende team aan een toernooi op 14 velden. Wat een drukte en een plezier. Een deel van deze groep stroomt door naar de O8.