• Het werd een lang seizoen voor het eerste. Door de aangekondigde verzwaarde promotie/degradatieregeling werd het op voorhand moeilijk gedacht om die te ontlopen. In de loop van het seizoen werd er vaak goed gevoetbald. Makke is al jaren het scoren en dan wordt winnen moeilijk. De kans om de nacompetitie te ontloen is er zeker geweest. Uiteindelijk achtste en dus de nacompetitie in. Eerst thyuis tegen WBSV. Dat ging goed 41 en dus de finale tegen Zwaagdijk die ook 8e gworden waren maar in een andere poule. Op neutraal terrein bij VVS en onder tropische temperaturen was het een wedstrijd die alle kanten op kon. Uiteindelijk was het invaller Dion Ypma die het winnende doelpnt maakte. Milo kon dus met een gerust hart afscheid nemen en volgend jaar opnieuw vierde klasse.

    Het tweede begon met de beker en uiteraard was Valken weer een van de tegenstanders, op een of andere manier mogen wij altijd spelen tegen de ploeg uit Venhuizen (komt vast door onze Burger clan). De beker was geen succes.

    In de competitie speelden we op dezelfde dag als het eerste tegen Texel, de Koog, Winkel en Duinrand S. als het niet afgelast werd. We eindigden onder aan de middenmoot maar met een paar puntjes meer hadden we ook zo drie plekken hoger kunnen staan.

    Het derde als laatste. Zoals altijd gevraagd bij de KNVBdoe ons alsjeblieft niet in 801 maar bijvoorbeeld in 803 of 804 (die zijn er ook).

    Dus in 801 uiteraard. dat is gewoon te hoog gegrepen voor ons beregezellige elftal (twintigtal). Als we punten voor de derde helft krijgen zou de stand er heel anders uitzien. Op de dag dat ons scorebord in gebruik werd genomenwas helaas de enige overwinning voor het derde. Als elfde geeindigd en opnieuw het verzoek gedaan (ook telefonisch) bij de competitieleider om volgend jaar toch echt iets lager ingedeeld te worden.