• De oudste jeugd begon dit jaar als O18 aan de bekercompetitie. Dit in afwachting van eventueel spelers uit de selecte die terug konden komen. We speelden tegen Hoofddorp, DSS Haarlem, Koninklijke HFC Haarlem en GSV Grootschermer. Een geliijkspel, rest nederlagen. De Competitie gingen we in als O17. Tot de winterstop ging het wisselend, we eindigden als vierde van de zeven. Na de winterstop in een poule van elf. Het ging erg goed en lang deden we mee voor de bovenste plek. Uiteindelijk een paar onnodige nederlagen en wederom een vierde plek. Enkele spelers gaan naar de senioren, een paar blijven in de O17 en ook best wel wat spelers die stoppen (werk/studie).

    De O16 was zoals al jaren een combiteam met Vesdo. In de beker ging het nog wel redelijk en waren we middenmotor, Daarna in de 2e klasse dat was zwaar en we eindigden bijna onderaan, al had dat ook met de vele afgelastingen te maken. Hierdoor naar de derde klasse na de winterstop. Het bleef moeilijk, slechts vijf punten behaald en een tiende plek.

    De O13 deed het hele jaar heel erg goed. Wel krap in de bezetting nadat na Wessel ook Lyjairo bij Schagen United is gaan voetballen. Coach David wist echter elke week voldoende spelers op de been te brengen en schakelde al snel met het bestuur als er wedstrijden verplaatst moesten worden door vakantie of Carnaval. De beker werden ze tweede, ze verloren nipt van FC Den Helder. Daarna verder in de 4e klasse ging heel goed. In de stand werden ze derde maar met een wedstrijd minder gespeeld. Hadden ze die gewonnen waren ze weer net achter FC Den Helder geeindigd. Na de winterstop ging het helemaal goed. Samen met Always Forward en Succes werd er gestreden om de eerste plek. Weer net niet , een puntje te kort.

    De O11 begon heel zwaar in de beker, er werd geen wedstrijd gewonnen, daarna in de vijfde klasse ingedeeld, hier ging het weer verrassend goed. Ze werden eerste en mochten naar de vierde klasse. Ook hier goed meegedaan en keurig derde geworden.

    De O8 deed het heel goed gedurende het jaar. Diverse verslagen kwamen voorbij op Facebook. Bij deze groep worden er geen standen bijgehouden maar er is veel meer gewonnen dan verloren. Keurig gedaan.

    De kabouters peelden eerst hun regionale toernooitjes. Na de zaalperiode gingen we op het veld als O7 de strijd aan met Vrone, Hollandia T en Petten. Leuke potjes en veel gewonnen. Ook leuk om naar te kijken alleen jammer dat we zo vaak uit moesten.