• Beste leden, ouders en verzorgers van onze leden.

  IVM te weining aanmeldingen (1 aanmelding) gaat de ALV van 29 oktober niet door!! De ALV is verzet naar 9 november, bij wederom weinig aanmeldingen laten we de ALV wel gewoon doorgaan. 

   

   

  Eens per jaar zijn wij als bestuur verplicht u op de hoogte te brengen van het afgelpen seizoen. Dit zullen wij doen op donderdag 29 oktober 2020 vanaf 19:30. Tijdens deze Algemene leden vergadering zullen wij u informeren over de resultaten van onze afdelingen verantwoording afleggen over onze financiele verslaglegging. 

  Belangrijk punt van deze ALV is het benoemen van een nieuwe voorzitter van Sint Boys-DES. Simco Kruijer heeft na acht jaar aangegeven te stoppen als voorzitter. Er is ondertussen een opvolger naar voren gestapt, Marc Mulder heeft aangegeven deze rol op zich te willen gaan nemen. Tijdens deze vergadering staat zijn benoeming op de agenda.  

  Ondanks de Corona mogen wij gebruik maken van onze kantine om daar de ALV te houden. Dit uiteraard met het in acht nemen van de 1,5 meter afstand en met daarbij het advies tot het dragen van een mondkapje. Om zeker te weten dat wij ons aan de regel van 1,5 meter kunnen houden moeten wij weten wie deze avond aanwezig zullen zijn. En daaromi is er dit jaar gekozen voor een inschrijving. Zonder inschrijving kan je niet aanwezig zijn in de kantine. Mocht door de aanmeldingen geen 1,5 meter afstand gehouden kunnen worden zullen wij overgaan op een digitale ALV.

  Inschrijven kan tot en met donderdag 22 oktober 2020 via infosintboys@gmail.com