• Eind mei is het weer zover, jeugdkamp! Op 31 mei, 1 en 2 juni vindt jeugdkamp plaats voor de jeugd van Sintboys D.E.S. Dit jaar zal het gehele weekend in het teken van Kampioenenstaan.

   

  Wij nodigen de O9, O10, O11, O12 en O13 van de voetbal uit en de E1, D1 en C1 van de handbal, om het hele weekend leuke activiteiten te doen op het sportpark. Zo is er op de vrijdagavond een speurtocht door het dorp, op zaterdag de hele dag leuke spelletjes en de avond sluiten we af met een gezellige disco. Op de zondag gaan we uitwaaien op het strand en wordt het weekend afgesloten met een potje voetbal tussen de kinderen en de begeleiders.
  Voor de leuke spellen op de zaterdag nodigen wij ook de O8van de voetbal en de F1van de handbal uit. Zij zijn zaterdag overdag van harte welkom! De voetbalkaboutersnodigen wij uit om op zaterdagmiddag zo hard mogelijk te komen rennen tijdens de sponsorloop. 

  De kosten voor dit weekend bedraagt per kind: 
  Heel weekendà€10.00, Zaterdagà€5.00 en SponsorloopàGratis
  Gelieve dit bedrag samen met het aanmeldingsformulier in een envelop te doen. 

  Voor het weekend zijn wij ook nog op zoek naar enthousiaste ouders die hun steentje willen bijdragen tijdens jeugdkamp 2019. Het gaat hierbij om pannenkoekenbakkers voor de zaterdagavond en/of ouders die willen rijden naar het strand op de zondag. Op het aanmeldingsformulier kunt u uw keuze aankruisen en dan krijgt u verdere informatie van de organisatie. 

  Komt u uw kinderen eerder ophalen? geef dit graag van tevoren aan.

  Geef je snel op en lever het aanmeldingsformulier in bij een van de onderstaande adressen: 
  Niek Smakman, Maarten Breetstraat 42 te Sint Maartensbrug 
  Niek Goudsblom, Esdoornplantsoen 1 te Sint Maarten.

  Wij hebben er zin in! Groeten namens de jeugdkampcommissie; Niek Smakman, Niek Goudsblom,  Rob Zuidweg, Mike Bruin, Meijke Mulder, Jytte Hoogland, Lian Vader, Floor Hobma.

  ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

  Aanmeldingsformulier Jeugdkamp 2019

  Naam:  ____________________________________
  Team:   ____________________________________                      
      
  0  Alleen op zaterdag   (€5.00)
      
  0  Het gehele weekend (€10.00
           (aankruisen wat van toepassing is)

  Vegetarisch?      Ja/nee
  Medicijn gebruik? _______________________________________________________________________________________Overige bijzonderheden:
  _______________________________________________________________________________________      
  0  Pannenkoeken bakken
  0 Vervoer naar het strand                                                                                                       Telefoonnummer ouder:__________________________
  Lever dit formulier voor 17 mei a.s. in bij:  Niek Smakman Maarten Breetstraat 42 te Sint Maartensbrug                                                                      Niek Goudsblom Esdoornplantsoen 1 te Sint Maarten