• Zaterdag 19 september a.s. start de Grote Club Actie


  Net als voorgaande jaren is er ook dit jaar weer de verkoop van Grote Club Actie loten. Door het verkopen van deze loten kunnen wij als vereniging dan weer materialen oid aanschaffen voor de jeugd. 

  In verband met Corona moeten en willen we ook zo veilig mogelijk met de verkoop van loten omgaan. Daarom zijn er dit jaar drie mogelijkheden om loten aan te schaffen.

  1. Een van onze jeugdleden komt langs en verkoopt u de loten (onze jeugdleden hebben adhv een brief duidelijk instructies gekregen hoe dit voor ieders gezondheid en veiligheid te doen. Volg deze instructies voor ieders gezondheid dan ook op!!)

  2. De koper scant dan de QR-code op het verkoopboekje en vult in het bijzijn van de verkoper zijn/haar gegevens online in. De koper kan hierbij ook de verkoper (jouw naam en team) van de club selecteren, doordat de vereniging vooraf de deelnemende leden upload. Daarbij worden automatisch alleen de voor- en teamnaam van de verkoper getoond. Je verteld dat de loten via een eenmalige machtiging besteld worden. Contant is niet mogelijk.

  3. Je gaat naar https://lot.clubactie.nl/lot kiest hoeveel loten je wilt hebben (staat standaard op drie), kiest de vereniging, naam van de verkoper (als deze bekend is) Je geeft een eenmalige machtiging om het aantal loten af te schrijven. 

   

  Ik wens alle jeugdleden heel veel succes met de verkoop van de loten. 

  DENK EROM VERKOOP VERSTANDIG EN BLIJF GEZOND!!!