• Beste leden en vrijwilligers,
    Tijdens de laatste ALV heb ik kenbaar gemaakt dat ik aan het einde van dit seizoen (2019-2020) zal stoppen als voorzitter van onze mooie club. Na 8 jaar vind ik dat het tijd wordt voor verfrissing en iemand die, samen met de andere bestuursleden, verder bouwt aan onze mooie club. Hoewel de verkiezing pas volgend jaar is heeft Marc Mulder aangegeven dat hij kandidaat is. Dat is natuurlijk top, maar ook andere kandidaten kunnen zich natuurlijk gedurende het jaar nog aanmelden bij het bestuur. Zo werkt dat binnen een vereniging. Uiteraard gaan we er dit seizoen als bestuur nog even stevig tegenaan, zodat er een mooie basis ligt om op verder te bouwen. Best een bijzonder gevoel, maar 1 troost (of niet natuurlijk;-)), ik zal natuurlijk mijn steentje blijven bijdragen aan onze mooie club.
    Groetjes van een trotse voorzitter!