• Nadat we allemaal een plekje hadden gevonden om de auto te parkeren en een eind gelopen hadden kon de wedstrijd beginnen. Het was een behoorlijk gure dag. Heel anders dan vorige week.

Vrone kwam al vroeg in de wedstrijd op een 1-0 voorsprong na een hoekschop. Hierna goed samenspel over het gehele veld en een voorzet van Roemer op Marciano en die scoorde bijna. Bob kreeg deze wedstrijd weer een bal in zijn gezicht en nu van een medespeler. Er waren kansen te over. Mooi schot van Thomas en later van Marciano. Kian stond super te verdedigen en Finn en Jan trouwens ook. Op het middenveld stond Jamie zijn mannetje tegen jongens die wel een kop groter waren. In de rust limo en technische en tactische tips. In de tweede helft een doelpunt van Roemer na mooi samenwerk met Finn, en Roemer deed zijn nieuwe juich! Vrone alleen op de keeper af en 2-1 door een hard schot die Ruben echt niet kon houden. Daarna mooi samenspel en een snoeihard schot van Marciano maar de keeper zat er nog net bij en in de rebound kon Marciano alsnog scoren: 2-2. Een paar superreddingen van Ruben maar vlak daarna een wat knullig doelpunt en we stonden met 3-2 achter. De spanning was te snijden. Er waren nog maar een paar minuten te gaan. Roemer schoot tegen de onderkant van de lat en in de rebound schoot hij de bal er toch nog in! Joepie 3-3! Dit zou een verdiende einduitslag zijn, maar er was nog een uitbraak van Vrone door een gaatje in de verdediging en het stond ineens 3-4. Nog een mooi schot van Roemer op doel(of was het een voorzet?) en de keeper tikte net over. Jongens en meid: goed samengespeeld en hard gewerkt allemaal!! Volgende week thuis tegen Abbekerk.