• Op de warmste 7 april ooit gemeten moest Sint Boys JO 11 thuis tegen ZAP. Een geduchte tegenstander. Het was ook een heugelijke dag omdat Roemer vandaag 10 werd en hij ook nog eens rugnummer 10 mocht dragen. En vandaag deed Jamie Loots uit Burgerbrug voor het eerst mee.

Het was een spannende wedstrijd. Ruben begon al met een superredding, hij tikte een snoeihard schot net over de lat heen. Mooie voorzet van Finn op Thomas en schot onderkant lat, Thomas en wij dachten dat hij zat maar de scheidsrechter dacht er anders over. Hierna volgde een mooi doelpunt van Roemer na een draai en met links ingeschoten, een leuk verjaardagscadeautje. Een superkans voor Marciano, echt een kans op 2-0 maar helaas recht op de keeper. ZAP had ook een hoop kansen. Ik dacht dat het 1-1 zou worden toen een speler van ZAP keihard het doel in wilde schieten, maar de bal werd geblokkeerd door een speler van ZAP waarvoor dank. Maar helaas kwam de gelijkmaker toch nog. Het was een beetje een chaotische situatie voor het doel van Sint Boys, Ruben was al gepasseerd, ZAP schoot zacht, Jan stond op de doellijn en rolde min of meer op de bal en de bal rolde zo net de doellijn over, 1-1.

De tweede helft waren er nog kansen over en weer. Een schitterende voorzet van Roemer, Marciano kopte de bal net over het doel. Voorzet Marciano en Roemer net over. Mooi schot van Kian. Voorzet van Finn op Thomas en net naast. Jamie legde aan voor een vrije trap, de bal ging hard maar ging er niet in. De tweede helft leverde geen doelpunten op. Ik denk dat het gelijkspel wel verdiend was. En we staan nog steeds 2e op de ranglijst!