• Ida Dijkstra overleden

  Op zondag 22 december 2019 bereikte ons het droevige bericht dat ons lid van verdienste

  Ida Dijkstra 

  na een slopende ziekte, in haar geboorteplaats Schagen is overleden. 
  Ida werd slechts 64 jaar.

  Niet op de voorgrond, nee eigenlijk niet. Maar toch, als ze er echt zin in had dan was ze duidelijk aanwezig! 
  We verliezen een echt stille kracht van de sportvereniging Sint Boys – D.E.S.

  De familie Dijkstra is een hardwerkende familie. Ook bij Sint Boys – D.E.S. was dat het geval. In het verleden was broer Henk na zijn sportcarrière te vinden als stille kracht. Henk zijn zus, Ida, deed precies hetzelfde. Eerst actief bij D.E.S. in de weer, als “getalenteerd” handbalster. Later als vrijwilligster, op vele terreinen. De laatste jaren was zij veel te vinden op het complex. Niet als sporter, maar wederom stilletjes op de achtergrond. Bijna dagelijks deed ze haar rondje. Was alles wel netjes. Even langs de kleedkamers of in de kantine. Samen met Hetty Pot en Ali van der Steen heeft zij zeer vele jaren dit werk gedaan.

  Als er wedstrijden Oud tegen Nieuw waren, dan werd de inwendige mens prima verzorgd door Ida, samen met Marjo Dijkstra. Een perfect en heel gezellig team. Ze deelden alles echt heerlijk uit onder het genot van een praatje en natuurlijk met een grote glimlach. 

  Klaverjassen deed zij ook veel. Op de avonden die georganiseerd werden door de Vrienden van Sint Boys – D.E.S. genoot zij enorm. Altijd lachen en altijd plezier. Een prijs winnen, dat lukte niet altijd.

  We verliezen in Ida een bijzondere vrouw met het hart op de goede plaats. Sint Boys – D.E.S. had een bijzonder plekje in haar hart. Samen met de andere leden van de familie Dijkstra genoot zij wekelijks van de gezelligheid die het vele vrijwilligerswerk met zich mee heeft gebracht.

  Ida bedankt. Rust nu maar uit. We zullen je nooit vergeten……

  Wij wensen de kinderen Alex en Eelco, en de verdere familie veel sterkte met het overlijden van Ida.