• Wat een kraker zeg!!!,
  Goedemorgen.

  De Westfriezen zetten wel een toon met het ongecontroleerde harde spel van hun op dat rare kunstgras , dat resulteerde in een penalty in de eerste 10 min van de eerste helft. Die Tijs voortreffelijk inschoot . πŸ‘πŸ’ͺ en wat waren jullie goed in de weer, het spel was hard erg hard, maar jullie bleven druk zetten .KLASSE πŸ’ͺen jullie lieten je NIET verleiden om het hard te beantwoorden. Maar gewoon voetballen zoals het hoort. De scheidsrechter had zijn handen vol aan de Westfriezen. Weer iemand onderuitgehaald, en kwam Vincent met een beauty van een goal uit de vrije trap. 0-2 voor Sint-Boys. De Westfriezen probeerde alles om jullie uit jullie spel te halen maar dat lukte niet. Sint-Boys bleef maar druk zetten en er kwamen kansen en dikke.
  Maar dan moeten ze nog ff in het netje. rust:
  In de rust besproken dat ze nu wel alles op alles moesten spelen die Westfriezen en dat het nog harder werd. En dat was ook zo. Ze kwamen op 1-2 en bleven komen ,maar jullie gingen door met hart en ziel.
  En daar was Thijn dacht ik met de 1-3. Het werd nog harder ,karatetrappen gezien dat leek helemaal nergens op, ouders die van de tribune af roepen \" HAAL HEM NEER\" een cosch doe slidingen goedkeurde de sukkel.
  Daar was de 2-3. nu moest ik jullie helpen, als coach en fan van jo12 van Sint-Boys. Dit kost mijn stem dacht ik wel jammer dan! En dat hielp verdedigend ging iedereen ervoor en et kwamen weer kansen, Thijmen en Isabel nog keer Tijs mischien dan. Laaste minuut tegenstander vrije trap dacht ik randje 16 meter. Die ging rakelings over.
  Silvijn trapte nog uit en daar was het eindsignaal .
  2-3 in de pocket, dame en heren hier zit nu een man met zere strot aan een biertje en denkt op naar het kampioenschap.

  Jullie kunnen het πŸ†πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘verzorg de schaafwonden en blauwe plekken en tot volgende week.
  Gr Wies en Jeff.