• "Door het oog vd naald"

   

  Niet echt een fijne wedstrijd van onze boys maar ala slecht spelen en toch 3 punten meenemen naar St Maarten. We moeten het er maar mee doen. Je hoopt op een uitstekende wedstrijd met mooie kansen maar was het niet om over naar huis te schrijven deze ochtend in Waarland. 09.15 uur verzamelen bij St. boys en weet een ieder dat de Heren niet alleen met voetbal bezig zijn en is de zaterdagavond ook belangrijk! Al vrij snel kregen wij vat op het spel en wisten wij ons 4 100% kansen te creëren maar faalde wij in de afwerking. Waar wij eigenlijk altijd dodelijk zijn (zestien meter van de tegenstander) hadden Dion en Barry het vizier niet op scherp staan en vergeet ik een dot van een kans van Lucas na goed werk van Pepijn en Barry. Het zat er gewoonweg niet in....en zoals wel vaker wist de tegenstander 1 kans wel te verzilveren. Tycho begon niet scherp aan de wedstrijd en wist zijn tegenstander hem tot tweemaal het bos in te sturen en schoof met zijn linkervoet de bal onhoudbaar bij de eerste paal binnen 1-0 voor Con Zelo. 

  Balen maar was er nog niets aan de hand, wij zouden het wel weer recht trekken hield ik mijzelf voor. Maar.....jeetje mina wat waren wij aan het schutteren zeg en was het Jelle (ze worden doodziek van Jelle bij Con Zelo) die vlak voor rust een zéér moeilijke bal te controleren in de 16 en was het 1-1

   

  Opluchting bij onze manschappen en moest ik in de rust de boel proberen recht te zetten. Mees heeft ons in de wedstrijd gehouden en was het deze beer die keer op keer de ballen uit zijn goal wist te rammelen! Hij heeft ons echt in leven gehouden anders was het al snel in tweede helft over and out geweest.

  De tweede helft was eigenlijk nog slechter dan de eerste helft en was mijn ploeg onherkenbaar. Geen duelkracht geen energie en geen overtuiging in ons spel. Na een scrimmage in het vijandelijke doelgebied maakte een verdediger van Con Zelo onfortuinlijk hands en floot de uitstekend scheidsrechter, dat mag ook weleens gezegd worden, voor een penalty. Jesper, die goed begon aan de wedstrijd maar later ook meedeelde in de malaise, die wist dit buitenkansje te benutten. 1-2 ! Nog een hachelijke momenten voor onze goal maar was onze Conan niet te passeren. Sil die de vlag pakte omdat Martin dacht dat hij nog 20 jaar was en na een ongeluk zijn ribben wist te kneuzen, snel opknappen Martin! Tjeerd die zijn klok al twee weken niet wist te verzetten en om 10.20 uur, amper 10 minuten voor de wedstrijd in de kleedkamer kwam met de tekst "goeiemorgen mannen ik heb mij verslapen"

  Kan gebeuren vriend maar dan niet boos zijn als hier konsekwenties aan verbonden worden. Ik ben het al vergeten ....nu jij nog gabber!

  Al met al geen fijne wedstrijd maar toch tevreden naar huis gegaan met 3 punten op zak.

   

  Man of the match :   Thomas !!!!!!!!!!!!!!!!!!

   

  Dappre strijder is dit zeg

   

  Volgende wedstrijd verwacht een heel andere instelling vrienden.

   

  John