• Dinsdagavond 21 september een oefenwedstrijd tussen St. Boys en Petten en waren op verzoek vd hoofdtrainer Milo een aantal spelers van O19 aanwezig. Barry, Koen, Timo en Jelle mochten hun opwachting maken bij de hoofdmacht.

   

  1ste helft begon Milo met zijn vaste kern en mochten Jelle en Barry direkt in de tweede helft hun kunsten vertonen. Timo en Koen vielen na een kwartier in de tweede helft in. Namen vd spelers vh eerste zitten nog niet echt in mijn hoofd maar vielen nr 10 en 7 in positieve zin op. Met name de nr 10 van St Boys is een speler van de buitencategorie op dit niveau. Genoten van zijn balaannames en snelheid van handelen. Dit zijn spelers waar de voetballiefhebber van kan genieten! Barry liet al vrij snel zien dat hij op de deur van de selectie klopt. Sterke gozer die moeilijk van de bal af te krijgen is en met zijn snelheid doet centrale verdedigingsduo tot wanhoop bracht. Hij liet zich vallen uit de spits, was aanspeelbaar en altijd, ook Milo zijn woorden, altijd die diepte zoeken! Barry wist na een uitstekende pass de diepte in te sprinten en met een Memphis-achtige kapbeweging de keeper te passeren en heel simpeltjes de bal in een leeg goal te plaatsen. 1-0 !!!

   

  Jelle was goed voor twee assists 2-0 en 3-0 en laat hij zien week in en week uit waarom hij een meerwaarde kan zijn voor St Boys. Met trotse ouders langs de kant wist hij stoรฏcijns de linksback zoek te spelen. Chapeau Jelle!

   

  Timo, zoals altijd, met zijn 16 jaar (pas in juni van dit jaar) gaf de linksbuiten van Petten geen enkele kans en hoorde ik in de wandelgangen dat deze linksbuiten per direct gaat stoppen ๐Ÿ™‚ als je door een 16 jarig jochie zo uit de wedstrijd bent gehaald en is dit vrij frustrerend. Timo moet nog wel iets rustiger aan de bal worden maar is hij m.i. al vrij snel de rechtsback voor de komende 15 jaar van St Boys. Ook Koen kwam in de ploeg en vond ik hem erg sterk invallen. Balvast en nu wel aan het knokken op het middenveld. Voor degene die Koen al langer kennen; Koen is in potentie de beste voetballer van O19 maar wil dat tevaak ook weten. Ik vind hem een lust voor het oog maar wel eentje die regelmatig een schop onder zijn kont moet krijgen ๐Ÿ™‚ maar "Koentje" gaat er wel komen en gaan wij nog heel veel plezier van hem krijgen in de toekomst. Verder, erg prettig om te ervaren, dat de 019 spelers uitstekend zijn opgevangen door de selectie van St. Boys. Ze zijn geholpen in de wedstrijd en is dit fijn om mee te maken. Het zijn goeie gasten met een uitstekende mentaliteit. Maarrrrrr....zo heb iker nog een aantal lopen. Nu was het de beurt aan Timo, Jelle, Barry en Koen maar wellicht dat Milo nog meer spelers een kans geeft. Dit is de bedoeling van opleiden en weet ik zeker dat onder leiding van Milo er dit jaar nog verrassingen zullen komen in positieve zin. Onze voorzitter die de vlag pakte en zijn er zoveel vrijwilligers actief voor St Boys dat ik hoop dat de vergadering van afgelopen maandag zijn vruchten gaat afwerpen en wij als vereniging menige clubs in de competitie een "poepie" (sorry Bart) laten ruiken ๐Ÿ™‚

   

  Ik heb een leuke avond gehad en smaakt dit naar meer boys!

   

  John