• Kan je niet meer wachten tot er wat duidelijk wordt tegen wie je moet voetballen? Hieronder de belangrijke data tot die tijd.

  Zo kan je met een gerust hart vakantie vieren en hoef je alleen maar te kijken als er weer een nieuwe datum is.

  De KNVB zorgt er voor dat bijna alle informatie terug te vinden is in de voetbal.nl app. Deze kan je downloaden op je mobiel.

  Voor ons is het makkelijk als je de status op normaal zet.

  9 juli is de indeling bekend gemaakt van Sint Boys 1 , het wedstrijdprogramma wordt op 28 augustus bekend gemaakt. De competitie begint op zondag 26 september.

  Alle overige teams van Sint Boys vallen onder de categorie B.

  Bekerindeling wordt bekend gemaakt op vrijdag 13 augustus, de wedstrijden worden bekend gemaakt op zaterdag 14 augustus. Gespeeld wordt er in de weekeinden 4/5, 11/12 en 18/19 september

  Voor de O7 tot en met de O12 worden de indelingen bekend gemaakt op vrijdag 13 augustus en het programma op zaterdag 14 augustus. Zij beginnen in het weekeinde van 4 en 5 september met de eerste wedstrijden.

  De overige jeugdteams en het tweede en derde wordt de competitie-indeling bekend gemaakt op vrijdag 27 augustus en het programma op zaterdag 28 augustus. De wedstrijden voor de competitie beginnen op 25 en 26 september.