• LET OP UITERAARD ONDER VOORBEHOUD VAN DE DAN GELDENDE CORONAMAATREGELEN. BESTELLEN KAN DUS WEL. MOCHT HET NIET DOOR KUNNEN GAAN WORDT DAT NATUURLIJK GECOMPENSEERD

   

  Uitnodiging Sint Boys DES
  AZ - Randers FC | 9-12-2021 18:45u

  Op 9-12-2021 18:45u speelt AZ de thuiswedstrijd AZ - Randers FC in de UEFA Europa Conference League. AZ nodigt alle leden van Sint Boys DES uit om deze wedstrijd te bezoeken voor slechts € 10 per kaart. Ook ouders, trainers, vrijwilligers etc. zijn van harte uitgenodigd!

  Er kan ook nog geld verdient worden voor Sint Boys DES; voor iedere verkochte toegangskaart van € 10 ontvangt de vereniging namelijk € 1.

  Bestellen
  Bestellen kan via deze link:
  https://tickets.az.nl/tickets/nl/deep-link/token/azrandersfcsintboysdes

  Er is een beperkt aantal actiekaarten beschikbaar, bestel snel want op = op.

  Wil je als team/familie/vriendjes bij elkaar zitten, zorg dan dat je de kaarten in één bestelling plaatst. De hele vereniging wordt bij elkaar ingedeeld, na afloop van de actie wijst AZ de vereniging een vak toe.

  Voor het afrekenen kan er een Kidsbox, een AZ Sjaal en een parkeerkaart worden bijbesteld.

  Alle kaarten besteld via Sint Boys DES worden ingedeeld in het tijdslot 17:00 - 18:00u, tussen deze tijdstippen kan het stadion betreden worden.

  Onze vereniging kan bestellen t/m:5 december 23.59 uur

  Na afloop van de actie zorgt Sint Boys - DES dat de kaarten op de juiste plek komen. 

   

  Uiteraard is het doorgaan van deze wedstrijd met publiek afhankelijk van de dan geldende maatregelen met betrekking tot het Coronavirus.