• Alleen ga je sneller, samen kom je verder

  Het handbal seizoen 2018-2019 zit er bijna op, de laatste wedstrijden worden volgend weekend gespeeld en dan kunnen we gezellig met vakantie. Het afgelopen seizoen hebben we met zes teams om de prijzen gestreden, helaas heeft alleen onze C jeugd het kampioenschap in de zaal behaald. Gefeliciteerd met deze knappe prestatie.

  Afgelopen seizoen hadden we met onze dames 1 een combinatie team met Petten, dat erg goed bevallen is en daarom het komend seizoen ook weer samen gaan. Door deze goede ervaring, maar vooral door de terugloop van ons ledenaantal hebben wij als bestuur de afgelopen maanden verschillende gesprekken gevoerd met omliggende verenigingen. Deze gesprekken verliepen positief en gelijkwaardig, ook omdat de omliggende verenigingen tegen hetzelfde probleem als D.E.S. aanlopen wat betreft terugloop van ledenaantallen. Duidelijke afspraken over waar we spelen en in welk tenue we spelen waren voor ons belangrijk, zodat we als D.E.S. onze eigen identiteit kunnen behouden en handbal ook in Sint Maarten blijft bestaan. Dit alles is zeker goed gelukt, waardoor onze leden tijdens het seizoen 2019-2020 allemaal weer aan de competitie kunnen gaan deelnemen.

  Teams seizoen 2019-2020
  Dames 1 Petten/D.E.S.
  A jeugd HVS/D.E.S.
  B jeugd Hollandia T/D.E.S.
  D jeugd Hollandia T/D.E.S.
  E jeugd HVS/D.E.S.
  F jeugd D.E.S.

  Ook zijn wij blij om te kunnen melden dat onze hoofdtrainer Cor Wit nog een jaar aan ons verbonden blijft en de trainingen van de Dames 1 en deels de A jeugd op zich gaat nemen.

  Helaas heeft Colinda Cremer besloten om te stoppen als scheidsrechtercoordinator en scheidsrechter, wat voor onze club een gemis zal zijn. Uiteraard respecteren wij deze keuze en bedanken wij Colinda voor alle inzet die zij heeft geleverd en zien we haar uiteraard graag nog eens terug op het complex. Ben jij of ken jij iemand die deze rol over zou kunnen /willen overnemen dan horen wij dat graag. Voor verdere informatie kan je contact opnemen met Marc Mulder (06-29099151) of deshandbal@gmail.com.

  Rest mij nog om alle coaches / trainers / vrijwilligers en alle ouders te bedanken voor hun inzet om het seizoen goed te laten verlopen. Iedereen een fijne vakantie en tot het volgende handbalseizoen.


  Marc Mulder
  Voorzitter D.E.S.