• Afgelopen zaterdag en zondag werden er na een lange tijd weer competitie wedstrijden gespeeld. Best een uitdaging voor de verenigingen om dit in een zo veilig mogelijke omgeving te doen. Je merkt dat Corona ons nog niet los heeft gelaten met als voorbeeld de afgelaste wedstrijd van ons 3e elftal bij VIOS-W.

    Gelukkig konden er wel teams de wei in en dat begon allemaal op zaterdag met onze jeugd. JO09 pakte een mooie 5-2 overwinning op VIOS-W JO09 om nog maar te zwijgen over de monsterzege van onze JO11 uit bij Dirkshorn, eindstand 2-15. Onze combiteams deden het ook super JO14 met een 5-2 winst op Flevo, JO15 wint met 3-1 van Hauwert. Helaas had de JO17 minder succes en verloor met   1-6 van SVW'27. 

    Op zondag kwamen de oudere onder ons aan de beurt, het tweede had net als de JO19 een uitwedstrijd bij KSV staan. Waar het 2e de punten moest achterlaten door met 4-1 te verliezen namen de JO19 de punten na een prachtige 1-4 overwinning mee naar Sint Maarten. Zij speelde tegelijk met ons 1e team thuis die de competitie wedstrijd tegen VZV op het programma had staan. 

    Na een vermakelijke wedstrijd in een heerlijk zonnetje hielden onze mannen de punten in huis. Een prachtige 7-3 overwinning zorgde nog voor een gezellige zondag namiddag.

    Op naar het volgende weekend waar weer leuke wedstrijden op het programma staan.